HIMMEL_TOPP_HOST

Horoskop: Så blir din höst 2018

Hur kommer hösten att bli för dig 2018? Läs ditt hösthoroskop här!
Horoskop-hosten-2018-vaduren

Hösthoroskop för väduren 2018.

Allmänt: I början av perioden händer det något viktigt i skolan som du känner dig nervös inför. Är du förberedd, går allt bra. Stjärnorna spår att en dröm kan gå i uppfyllelse efter höstlovet.

Kompisar och nöjen: Mycket tyder på att perioden blir rolig och lättsam. En fest runt halloween blir extra kul. Du har många vänner, men du föredrar att umgås med kompisar som tar dig som den du är.

Kärlek: Hösten bjuder på romantik. I slutet av november kan du ställas inför ett svårt val, vilket komplicerar tillvaron. Men så länge du är ärlig mot dig själv, blir det inga problem att ta rätt beslut. Runt Lucia blir kärlekslivet lugnare.

Turdagar: 3 oktober, 3 november, 1 december och 15 december.

 

 

Horoskop-hosten-2018-oxen

Hösthoroskop för oxen 2018.

Allmänt: En rolig nyhet i oktober gör att skolarbetet känns meningsfullt. Tänk noga igenom olika alternativ inför ett viktigt val i november, så att du inte tar ett beslut som du ångrar.

Kompisar och nöjen: Du träffar en vän från förr och ni har fortfarande mycket gemensamt. Att hänga med vännerna piggar upp höstlovet och du kan se fram emot flera fester, framförallt i december.

Kärlek: Planeternas påverkan gör dig på romantiskt humör. Men du tar inte vem som helst. Den som vinner ditt hjärta måste vara på samma våglängd som du. I december inträffar det något extra mysigt som får kärleken att blomma.

Turdagar: 30 september, 30 oktober, 20 november och 17 december.

 

 

Horoskop-hosten-2018-tvillingarna

Hösthoroskop för tvillingarna 2018.

Allmänt: Gå din egen väg i skolan. Låt inte vissa klasskompisars negativa attityder till skolan påverka dina studier. Är du ambitiös under hösten blir du belönad för ditt jobb i slutet av terminen.

Kompisar och nöjen: Dina vänner ger dig fin energi och mycket tyder på att ni får ett gemensamt intresse. I november blir det många aktiviteter och när det närmar sig jul, drar det ihop sig till fest.

Kärlek: Det verkar som om Amor smider spännande planer. Du kan räkna med mycket romantik och känslorna växer sig starkare och starkare. I oktober får du ett meddelande som gör dig glad. Framåt jul blir ditt kärleksliv riktigt hett.

Turdagar: 1 oktober, 25 oktober, 18 november och 4 december.

 

 

Horoskop-hosten-2018-kraftan

Hösthoroskop för kräftan 2018.

Allmänt: Ett misstag i skolan kan få dig ur balans i november, men efter bara någon vecka är det full fart igen. Om du är framåt och förverkligar dina planer i skolan får du fint beröm i december.

Kompisar och nöjen: Du har lätt för att få nya vänner och du har också roligt ihop med dina gamla kompisar. Halloween-helgen blir festlig. En nöjeskväll du drömt om länge förverkligas i december.

Kärlek: Du söker den trygga och äkta kärleken. Din kärleksintuition är pålitlig, om du drabbas av tvivel under höstlovet, så lita på din magkänsla. Fasta relationer fördjupas i december och du som är singel kan hitta en ny crush.

Turdagar: 6 oktober, 25 oktober, 13 november och 21 december.

 

 

horoskop-hosten-2018-lejonet

Hösthoroskop för lejonet 2018.

Allmänt: Du är laddad med ny energi efter att ha klarat av ett hinder. I början av november impar du på en lärare med dina kunskaper. Närmare advent får du chans att visa dina dolda talanger.

Kompisar och nöjen: Du är en uppskattad kompis som skapar trygga känslor. Passa på att vara extra snäll mot en vän som känner sig utanför. En fest under höstlovet blir mycket roligare än väntat.

Kärlek: Passionerad kärlek löper som en röd tråd under hösten och känslorna fördjupas. Samtidigt bjuder Amor på dramatik och du kan hamna i ett svartsjukedrama i oktober. Men oroa dig inte över rivaler. Slutet av hösten blir romantiskt

Turdagar: 12 oktober, 20 oktober, 11 november och 25 december.

 

 

Horoskop-hosten-2018-jungfrun

Hösthoroskop för jungfrun 2018.

Allmänt: Det tycks gå bra för dig i skolan, men du måste förstås jobba hårt för att nå dina mål, speciellt i oktober. En trevlig upplevelse under en resa kan väcka nya framtidsdrömmar.

Kompisar och nöjen: Planeternas påverkan gör dig sugen på att umgås med andra. Eftersom du är tolerant och öppen, har du många olika typer av kompisar. Räkna med extra många utekvällar i november.

Kärlek: Romantiken verkar blomstra, på ett lugn och harmoniskt sätt. Du behöver inte vara rädd för jobbig konkurrens. En hemlig kärleksdröm kan slå in under höstlovet. När decembermörkret kommer, ger kärleken dig värme och energi.

Turdagar: 2 oktober, 6 november, 29 november och 8 december.

 

 

Horoskop-hosten-2018-vagen

Hösthoroskop för Vågen 2018.

Allmänt: Du funderar mycket över framtiden och en person i skolan kan ge dig kloka råd. Det händer något ovanligt i november som ger studierna en kick. I december har du flyt och koll på läget.

Kompisar och nöjen: Du är poppis och träffar gärna vänner. Du har också behov av att vara ensam och hitta dig själv. Vänskapen till en av dina polare ger dig mycket. En resa blir jätterolig.

Kärlek: Oktober blir början på en romantisk period. Ett spännande och oväntat möte piggar upp i november. Amor ser till att glöden håller i sig och kanske till och med ökar allteftersom tiden går och den kärleksfulla stämningen är på topp runt lucia.

Turdagar: 25 september, 9 oktober, 15 november och 23 december.

 

 

Horoskop-hosten-2018-skorpionen

Hösthoroskop för Skorpionen 2018.

Allmänt: November tycks bli en tuff månad i skolan, passa på att ladda batterierna under lovet. Om du är flitig, får du mycket gjort och du kan räkna med en fin belöning i slutet av terminen.

Kompisar och nöjen: Eftersom du vill dina vänner väl, har du alltid någon att umgås med. Du kan träffa en ny polare under en resa. Ett intresse stärker relationen mellan dig och en kompis i november.

Kärlek: Du har en seriös syn på kärleken. Ytlig romantik lockar inte, det är viktigt att du och din älskade är seriösa och har en djup gemenskap. Oktober inleds med en ärlig kärleksförklaring runt lucia, som gör dig ännu mer förälskad.

Turdagar: 27 september, 17 oktober, 2 november och 18 december.

 

 

Horoskop-hosten-2018-skytten

Hösthoroskop för Skytten 2018.

Allmänt: Var noga med planering och undvik spontana beslut i början av perioden. En engagerad lärare väcker ditt intresse för ett ämne i december och du upptäcker en ny talang hos dig själv.

Kompisar och nöjen: Meningsfulla kompisrelationer är ett måste för dig och du föredrar kompisar som pratar om väsentliga saker. Runt halloween får du ett fint bevis på att äkta vänskap övervinner allt.

Kärlek: Planeternas position ger dig en sorglös syn på romantik och frihet är viktigt för dig, även om du är ihop med någon. Kärleken får extra energi i höst och det skapar sexiga vibbar. I november får du äntligen ett svar på en viktig fråga.

Turdagar: 4 oktober, 27 oktober, 9 november och 24 december.

 

 

horoskop-hosten-2018-stenbocken

Hösthoroskop för Stenbocken 2018.

Allmänt: Flitigt arbete i plugget är nyckeln till goda resultat. Du gör gott intryck på lärarna om du tänker självständigt. Mycket tyder på att du får ett uppdrag i december som gör dig stolt.

Kompisar och nöjen: Du trivs ihop med lättsamma kompisar som delar ditt sinne för humor. I november umgås du helst under lugnare former. Det blir däremot många utekvällar och fester i december.

Kärlek: Förälskelse som börjar med vänskap, kan vara rätt väg att gå. Nya dörrar till kärleksrelationer öppnas under lovet. Runt första advent kan svartsjuka trassla till det. Kärleken får ny fart i slutet av perioden och alla tvivel är som bortblåsta.

Turdagar: 18 september, 26 oktober, 14 november och 31 december.

 

 

Horoskop-hosten-2018-vattumannen

Hösthoroskop för Vattumannen 2018.

Allmänt: Ett tidigare misstag ger dig en läxa och i höst tycks det gå bra i plugget. I november lägger du in en högre växel för att lyckas och mycket tyder på att du når ditt mål i december.

Kompisar och nöjen: Du dras till kompisar som vill göra samma saker på fritiden som du. Höstlovet blir fartfyllt, speciellt om du reser bort. Svartsjuka kan skapa osämja – tänk efter innan du gör ditt val.

Kärlek: Inga jobbiga händelser tycks vara på gång och hösten blir mysig. I kärlekslivet är du modig och du vågar att ta första steget, även om det kan kännas skrämmande. I december ska du inte ha för bråttom i en viktigt romantisk fråga.

Turdagar: 21 september, 15 oktober, 1 november och 18 december.

 

 

Horoskop-hosten-2018-fiskarna

Hösthoroskop för Fisken 2018.

Allmänt: Du ställs inför flera utmaningar, men du tacklar dem på ett bra sätt. Efter höstlovet går det lättare att plugga. I november får du oväntat beröm, som gör att du presterar ännu bättre.

Kompisar och nöjen:Att vårda vänskapen är viktigt och du umgås mycket med kompisar. Ett möte på en resa väcker nya tankar. Du blir medelpunkten på en rolig fest i november.

Kärlek: Det ligger romantik i luften. I oktober kan kärleken kännas obalanserad och du vet inte vad du vill. Men efter höstlovet stabiliseras känslorna. Ett viktigt samtal i november gör att du känner förväntan inför framtiden. Julen blir mysig.

Turdagar: 28 september, 11 oktober, 30 oktober och 21 december.

Läs mer:
Årshoroskop: Så kommer ditt 2018 att bli
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Ta reda på vilken Disneyprinsessa du är – baserat på ditt stjärntecken

Foto: James Schultz/Unsplash