Kärlekshoroskop: Så blir din sommar 2018

Kärlekshoroskop: Så blir din sommar 2018

Hur kommer det att bli med kärleken under sommaren? Läs vad stjärnorna har för plan för just dig!

Oavsett om du är singel eller i ett förhållande så kan det vara spännande att få reda på hur det kommer gå i kärlekslivet. Sommaren är kärlekens högtid – kommer du träffa någon ny eller kommer det bli bästa singelsommaren någonsin?

Amors påverkan gör att större delen av din sommar blir romantisk. Midsommarhelgen får magiska inslag. Mycket tyder på att juli blir het på mer än ett sätt. I augusti inträffar något oväntat som ger dig ett övertag i kärleksfrågor.

Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med glada personer som delar dina intressen. Ett lejon eller en tvilling är toppen för dig.

Kärlekslivet tycks få en rivstart vid midsommar och i juli kan dina romantiska planer förverkligas. I slutet av sommaren kan det inträffa något fint som fördjupar fasta relationer och ökar singelns chanser.

Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med romantiska personer som är seriösa. En kräfta eller en stenbock är toppen för dig.

Kärleken tycks blomma upp efter midsommar. Singeln har extra tur i kärlek under resor. Sköna, lediga dagar i juli gynnar fasta relationer. En mysig överraskning i augusti ger sommaren en romantisk avslutning.

Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med aktiva personer som har en härlig humor. En vädur eller skytt är toppen för dig.

Sommaren blir lugn och kärleksfull och ingen annan kommer hota din lycka. I juli gynnar Amor kräftan lite extra. Glöden ökar i fasta relationer och en romans piggar upp singeln. Kamratskap är viktigt för kärleken i augusti.

Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med ärliga personer som visar sina känslor. En oxe eller en fisk är toppen för dig.

I början av sommaren händer det något utöver det vanliga som ger ditt kärleksliv vind i seglen. Juli tycks bli en romantisk månad. De första dagarna i augusti kan förmörkas av svartsjuka men kärleken överlever allt.

Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med lättsamma personer som tar ut svängarna. En vädur eller vattuman är toppen för dig.

Kärleken ger energi. Runt midsommar tycks en romantisk dröm slå in. En het flört i juli kan bli allvar. I slutet av sommaren är det viktigt att du sänder ärliga signaler och inte leker med andras känslor.

Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med passionerade personer som tar kärleken på allvar. En fisk eller skorpion är toppen för dig.

Junisolen väcker glöden i ditt hjärta och du är redo för kärlek. Du har turen på din sida i juli, speciellt om du är på resande fot. I slutet av sommaren tycks mycket annat ta din tid men kärlekslivet blir ändå okej.

Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med nyfikna personer som lockas av utmaningar. En vattuman eller en skytt är toppen för dig.

Kärlekslivet kan bli en berg-och-dalbana. Allt kanske inte blir som du vill i början av juli. Längre fram växer kärleken sig stark, för att sedan mattas av. I slutet av augusti sprids romantiska vibbar.

Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med hängivna personer som är intressanta att prata med. En jungfru eller stenbock är toppen för dig.

I början av sommaren är kärleksfaktorn hög, men under semestrar längre fram kan du sakna din älskling. I augusti får kärleken ny fart och du känner att du kan och vill visa dina innersta romantiska känslor.

Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med positiva personer som gillar när det händer saker. En tvilling eller vattuman är toppen för dig.

Det ser ut att bli en fin sommar! Slutet av juni blir extra romantiskt. En spännande flört sätter guldkant på semestern. I augusti präglas ditt kärleksliv av förståelse och seriösa känslor som går på djupet.

Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med känslosamma personer som söker den stora kärleken. En oxe eller en annan stenbock är toppen för dig.

Ditt kärleksliv känns lugnt och tryggt i juni och juli, även om resor kan skilja dig från din älskling. Augusti bjuder på romantik. Singeln kan bli stormande förälskad och fasta relationer får en nytändning.

Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med äventyrliga personer som gillar fart och fläkt. Ett lejon eller en våg är toppen för dig.

En midsommarflört kan skapa frågetecken men du kommer snart underfund med vilken väg du ska gå. Inga moln förmörkar kärlekens sol i juli. Och i augusti känner du att du har full koll på läget.

Bästa kärleksmatchningen: Du passar ihop med kreativa personer som har ett rikt känsloliv. En kräfta eller en jungfru är toppen för dig.

Läs mer!
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken
De här tv-serierna borde du titta på – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: IBL