Horoskop: Jullov 2021

Horoskop: Så blir jullovet 2021 för ditt stjärntecken

Hur kommer jullovet 2021 att bli för dig? FRIDAs astrolog listar dina turdagar, bästa flirttipsen och vilket stjärntecken du passar bäst ihop med!
Astro: Så ska du fira jul enligt ditt stjärntecken
1:45

Efter reklamen: Astro: Så ska du fira jul enligt ditt stjärntecken

(1:45)

Slå på ljud

FRIDAs astrolog har studerat stjärnorna och astrot och vet nu hur din jullovs-vecka kommer att bli. Så här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken. Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Veckohoroskop för jullovet 2021

Väduren 21/3 – 20/4

Jullovshoroskop 2021 för väduren

Allmänt: Lovet blir skönt och avkopplande. Du tycks komma närmare en släkting. En mycket personlig julklapp gör dig jätteglad. Stjärnorna spår att ett klokt nyårslöfte gynnar dina studier.

Kompisar och nöjen: Du och kompisarna är kreativa och tar vara på alla tillfällen att ha roligt. Är du på resande fot kan du knyta nya kontakter. Mycket tyder på att en nyårsfest blir väldigt lyckad.

Kärlek: Både upptagna och fria kan vänta sig mycket kärlek. En snygging tycks uppvakta dig som är singel. Du blir överraskad och lycklig. Amor strör ett romantisk skimmer över nyårshelgen och årets början.

Bästa flirttipset: Låt ditt hjärta guida dig och våga ta första steget och börja prata när du får chansen.

Stjärntecken du passar ihop med: Skytten - er relation blir ett romantiskt äventyr.

Turdag: 28/12 och 5/1.

Oxen 21/4 – 20/5

Jullovshoroskop 2021 för oxen

Allmänt: Julfirandet skapar lycka och resten av lovet går också i glädjens tecken. Du tycks bli mycket fascinerad av ett nytt fritidsintresse. Ett miljöombyte kan bli händelserikt och givande.

Kompisar och nöjen: Stjärnornas påverkan gör dig sällskaplig och populär. Och du umgås med dina nära och kära ofta och gärna. Lovet tycks bjuda på en hel nöjen, inte minst under nyårshelgen.

Kärlek: Det bubblar av härlig passion under jullovet. Och det är perfekt läge för dig att både ge och ta emot uppriktig och seriös kärlek. En oemotståndlig kärleksförklaring väcker förhoppning inför 2022.

Bästa flirttipset: Visa lite av dina känslor och låtsas inte ointresserad när ni är i närheten av varandra.

Stjärntecken du passar ihop med: Jungfrun - ni ger varandra härlig värme och trygghet.

Turdagar: 24/12 och 10/1.

Tvillingarna 21/5 – 21/6

Jullovshoroskop 2021 för tvillingarna

Allmänt: En överraskning på julafton gör dig mycket nöjd. Och lovet blir precis som du önskat dig - fart och fläkt varvat med välbehövlig avslappning och utrymme för just dina intressen.

Kompisar och nöjen: Stjärnorna spår att ledigheten präglas av vänskap och roliga nöjen. Du tycks bli sams med någon som du grälat mycket med. Mycket tyder också på att du får en ny kompis.

Kärlek: Amors påverkan fyller dig med kärleksfull energi och du har lätt för att visa dina känslor. Detta ger dig framgång och mycket tyder på att jullovet i allmänhet och nyårshelgen i synnerhet blir romantisk.

Bästa flirttipset: Att skratta tillsammans är en bra början. Så försök att säga något roligt när ni ses.

Stjärntecken du passar ihop med: Lejonet - tillsammans gör ni livet till en lek.

Turdagar: 23/12 och 1/1.

Kräftan 22/6 – 22/7

Jullovshoroskop 2021 för kräftan

Allmänt: Din hjälpsamhet och vänliga attityd bidrar till en härlig stämning. Fina gåvor på julafton visar hur uppskattad du är. En mysig händelse på nyårsafton får dig att se framåt mot 2022.

Kompisar och nöjen: Jullovet rinner i väg i ett snabbt tempo. Du har många trevliga personer omkring dig och njuter av alla nöjen. En kompis tar med dig på något som blir oväntat lyckad.

Kärlek: Kärleken kan komma i andra hand i början på lovet, på grund av julens alla aktiviteter. Sedan får känslorna fritt spelrum. Singeln är på flirthumör och har jättekul. Den upptagna kräftans älskling är kärleksfull.

Bästa flirttipset: Varför inte kontakta den du vill flirta med på sociala medier? Skicka ett mess eller en snap.

Stjärntecken du passar ihop med: Stenbocken - kärleken mellan er slår magiska gnistor.

Turdagar: 30/12 och 3/1.

Lejonet 23/7 – 22/8

Jullovshoroskop 2021 för lejonet

Allmänt: Julens gemenskap ger lugn och ro. Du och familjen smider goda planer inför framtiden. Du får också tid att ägna dig åt intressen du inte hunnit med under den hektiska hösten.

Kompisar och nöjen: Stjärnorna spår mysigt kompishäng och spontana utekvällar. Du får bevis för att du har världens bästa kompis. All positiv energi runt dig gör nyår till något extra.

Kärlek: Heta känslor bildar en röd tråd under lovet. Upptagna lejon är älskade. Singeln får kontakt med hen du kollat in. Amor lägger in en högre växel runt nyår och kärleken växer sig ännu starkare i början av 2022.

Bästa flirttipset: Se till att skapa ögonkontakt och säg hens namn, när ni pratar. Det ger en härlig närhet.

Stjärntecken du passar ihop med: Tvillingarna - ni två har alltid roligt tillsammans.

Turdagar: 29/12 och 9/1.

Jungfrun 23/8 – 23/9

Jullovshoroskop 2021 för jungfrun

Allmänt: Jullovet blir givande. Du hugger gärna i hemma och får beröm för det. Du gör också roliga saker på egen hand, för din egen skull. Något du önskat länge kan gå i uppfyllelse.

Kompisar och nöjen: Du har många fina vänner. Vissa chillar du med och andra festar du med. Nyårsafton kan bli en höjdare. Mycket tyder på att du blir kompis med någon du sett upp till.

Kärlek: En romantisk julklapp blir en bra början på heta veckor. Du som är upptagen känner stark samhörighet med din älskling. Singeln kan bli förälskad under en utekväll. Och Amors påverkan får årets sista dagar att spraka.

Bästa flirttipset: Håll dig framme, så att du får uppmärksamhet. Prata och vänd dig mot din crush.

Stjärntecken du passar ihop med: Oxen - ni får varandra att alltid må superbra.

Turdagar: 25/12 och 2/1.

Vågen 24/9 – 23/10

Jullovshoroskop 2021 för vågen

Allmänt: Lovet bjuder både på mysig stämning och nya och lockande aktiviteter. Kanske blir det också en resa av? Att du är företagsam och påhittig ger dig pluspoäng i din omgivning.

Kompisar och nöjen: Tack vare din charm hamnar du ofta i nöjeslivets centrum. Du träffar gamla vänner och nya bekanta. Att återse en kompis, som du inte kan träffa ofta, gör dig jätteglad.

Kärlek: En förälskelse kan ta singeln med storm. Tveka inte, du har allt att vinna. Kärleken fördjupas i fasta relationer. Amor har en romantisk överraskning på lut på nyårsafton. Prognosen för början av året är god.

Bästa flirttipset: Får du möjlighet att tala med din crush, så ställ frågor och lyssna noga. Då känner sig hen sedd.

Stjärntecken du passar ihop med: Vattumannen - er lättsamma attityd gör relationen fantastisk.

Turdagar: 22/12 och 29/12.

Skorpionen 24/10 – 22/11

Jullovshoroskop 2021 för skorpionen

Allmänt: Trevliga saker ger julen en bra start. Resten av lovet blir minst lika händelserikt och du har aldrig tråkigt. En positiv utmaning i början av 2022 skapar en extra kick.

Kompisar och nöjen: Roliga kompisträffar varvas med familjemys och du är alltid i farten. Nyårsfirandet ger en känsla av samhörighet och du kan göra skillnad för en ensam vän.

Kärlek: Stjärnorna spår att jullovet blir romantiskt. Du som är singel tycks inleda en het flirt med en blyg person som har varit förälskad i dig i smyg. Fasta förhållanden funkar fint och utvecklas åt rätt håll.

Bästa flirttipset: Blickar säger mycket mer än ord. Så skicka sexiga ögonkast när hen är i närheten.

Stjärntecken du passar ihop med: Fisken - ni tar verkligen fram varandras bästa egenskaper.

Turdagar: 26/12 och 7/1.

Skytten 23/11 – 21/12

Jullovshoroskop 2021 för skytten

Allmänt: Om du reser bort eller är hemma spelar ingen roll. Din positiva attityd gör att jullovet blir kul, var du än befinner dig. Så räkna med givande dagar som ger efterlängtad omväxling.

Kompisar och nöjen: Efter julens släktträffar får du tid för kompisarna. Ni kan konsten att roa er utan att det behöver kosta mycket. Ett spontant möte kan bli början på en givande vänskap.

Kärlek: Du kanske inte är så aktiv i början av lovet. Fast snart blir du sugen på romantik. Amor ger dig tur i kärlek och det kan skapa action runt nyår. Tack vare din charm ordnar sig allt till det bästa.

Bästa flirttipset: Fysisk närhet kan göra susen. Ställ dig bredvid hen och nudda vid hens arm eller hand.

Stjärntecken du passar ihop med: Väduren - ni blir ett underbart par som vågar släppa loss.

Turdagar: 27/12 och 5/1

Stenbocken 22/12 – 20/1

Jullovshoroskop 2021 för stenbocken

Allmänt: Efter en hemtrevlig jul flyter lovet på i samma stil. Får du chansen att besöka en annan plats, blir resan lyckad. Ge gärna ett nyårslöfte, utsikterna är goda för att du håller det.

Kompisar och nöjen: Du är omtyckt och om du tar kontakt med en vän från förr, funkar allt bra mellan er. Nyårsfirandet går enligt dina planer. Sista veckan på lovet blir extra roligt.

Kärlek: Amor eldar på känslorna. Fasta relationer går in i en mycket kärleksfull fas. Och en viss sötnos tycks äntligen uppfatta singelns kärlekssignaler. Lyssna till ditt hjärta om ställs inför ett romantiskt val.

Bästa flirttipset: Var generös med ärliga komplimanger. Säg något snällt som får hen att känna sig bekräftad.

Stjärntecken du passar ihop med: Kräftan - passionen mellan er är stark och mäktig på ett positivt sätt.

Turdag: 24/12 och 4/1.

Vattumannen 21/1 – 19/2

Jullovshoroskop 2021 för vattumannen

Allmänt: Lovet får dig att komma i perfekt balans och en resa kan ge en extra guldkant. Var generös med din positiva energi och var omtänksam mot de som känner sig utanför gemenskapen.

Kompisar och nöjen: Du tar sorglöst dagen som den kommer. Gemensamma intressen förenar dig och kompisarna och ni njuter av alla lediga dagar. En ny typ av nyårsfirande roligare än väntat.

Kärlek: Framgångarna tycks dugga tätt för dig som är singel, speciellt om du tar första steget i romantiska situationer. Du som är upptagen har en trogen älskling som bara har ögon för dig. Inga rivaler på gång.

Bästa flirttipset: Släpp fram ditt vänliga och positiva sätt. Din charm är ju oemotståndlig.

Stjärntecken du passar ihop med: Vågen - livet är en kärleksfull fest när ni är tillsammans.

Turdag: 29/12 och 6/1.

Fiskarna 20/2 –20/3

Jullovshoroskop 2021 för fiskarna

Allmänt: Grattis! Lovet tycks bli som du önskat dig. Sköna sovmorgnar och roliga dagar. Besök hos släktingar ger omväxling. Passa på att ladda inför vårterminen, gärna utomhus i naturen.

Kompisar och nöjen: Efter julen tycks det vara dina kompisrelationer som står i centrum. Biobesök, mysiga fikahäng och andra nöjen kryddar tillvaron. Du och en bästis blir ännu tajtare.

Kärlek: Amors påverkan gör dig varm och lycklig. Upptagna fiskar får massor av kärlek. Singeln kan bli blixtförälskad och njuter av situationen, fast har ändå koll. Nyårsklockorna ringer in en mycket romantisk tid.

Bästa flirttipset: Positiva vibrationer bryter förstås isen. Skratta och visa att du är glad över att ses.

Stjärntecken du passar ihop med: Skorpionen - era energier matchar varandra perfekt och kärleken är het.

Turdag: 26/12 och 10/1

Läs mer om horoskop här!

Relaterade artiklar
Här är kändisarna du ska dejta baserat på ditt stjärntecken
Så ska du fira jul enligt ditt stjärntecken
Ditt stjärntecken avslöjar dina sämsta sidor