Horoskop – Så blir höstlovet 2021 för ditt stjärntecken

Horoskop – Så blir höstlovet 2021 för ditt stjärntecken

Hur kommer höstlovet 2021 att bli för dig? FRIDAs astrolog listar dina turdagar, bästa flirttipsen och vilket stjärntecken du passar bäst ihop med!
TV: De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken
1:56

Efter reklamen: TV: De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken

(1:56)

Slå på ljud

FRIDAs astrolog har studerat stjärnorna och astrot och vet nu hur din höstlovsvecka kommer att bli. Här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Hösthoroskop för 2021

Väduren 21/3 – 20/4

Hösthoroskop 2021 för väduren

Allmänt: Äntligen ledig! Planera veckan, så du hinner med allt du vill göra. Du tycks få uppleva ett härligt äventyr. Och du - höstlovet är läslovet. Koppla av med en bok då och då.

Kompisar och nöjen: Stjärnorna spår att dina kompisrelationer blomstrar. Du och kompisarna har roligt när ni prövar en udda aktivitet. Det verkar som om du kan se fram emot en kul halloweenfest.

Kärlek: Planeternas position tyder på att din attraktionskraft är hög och det är heta känslor i rörelse omkring dig. Du dras till färgstarka personer som är spännande att dela både kärlek och åsikter med.

Bästa flörttipset: Håll dig framme, så att du märks. Prata och delta aktivt i det som sker och försök få med din crush i det som är på gång.

Stjärntecken du passar ihop med: Lejonet

Turdag: 1 november

Oxen 21/4 – 20/5

Hösthoroskop 2021 för oxen

Allmänt: En härlig vecka tycks vänta dig. Du är på väg uppåt och verkar inte lata dig, snarare handlar det om att förverkliga ett av dina mål på fritiden. En utflykt blir lyckad.

Kompisar och nöjen: Du är en efterfrågad kompis och hänger med vännerna så ofta du kan. Ibland ses ni i grupp och ibland träffar du en kompis på tu man hand. Du gillar såväl myspys som fester.

Kärlek: Mycket tyder på att kärleken formar höstlovet på ett mycket behagligt sätt. Och bli inte förvånad om du får uppleva en kittlande romans, kanske på Halloween, som gör dig lycklig och hoppfull.

Bästa flirttipset: Smyg in fysisk kontakt och rör vid din crush. Låt era händer mötas eller nudda hens arm. Små signaler som skapar närhet.

Stjärntecken du passar ihop med: Fiskarna

Turdag: 7 november

Tvillingarna 21/5 – 21/6

Hösthoroskop 2021 för tvillingarna

Allmänt: Ledigheten ger inte bara avkoppling, du fylls även av en längtan att skapa. Och andra beundrar din händighet när du testar praktiska sysslor. Gör du en resa, blir den kul.

Kompisar och nöjen: Du är mitt i ett socialt flöde. Du vill göra allt från att hänga på fik till att festa på Halloween. Med lite tur återförenas du med en kompis som bor långt borta.

Kärlek: Förutsättningarna för att kärleken ska värma under kyliga höstdagar är goda. Det kan inträffa något romantiskt i både singelns och den upptagna tvillingens liv, som får hjärtat att klappa snabbare.

Bästa flirttipset: Var lekfullt och spontant. Säg något roligt och oväntat som lockar till skratt och se din crush i ögonen.

Stjärntecken du passar ihop med: Vågen

Turdag: 3 november

Kräftan 22/6 – 22/7

Hösthoroskop 2021 för kräftan

Allmänt: Välkommen till ett inspirerande höstlov! Stjärnorna verkar bjuda på fullt ös och om du själv vill, finns det mycket kul att göra vare sig du är hemma eller på resande fot.

Kompisar och nöjen: Många vill vara med dig. Fast det verkar som om du umgås extra mycket med en kompis och ni tycks ha planerat något inför Halloween, som ni äntligen kan genomföra nu.

Kärlek: Kärleken finns där för dig. Typiskt nog verkar du inte riktigt ha tid för romantik. Du har ju så mycket annat roligt på gång. Fast Amor är en envis rackare och när du minst anar det kan hetta till.

Bästa flirttipset: Även om du kan vara blyg, så vet du innerst inne vem du vill ha. Så visa det med leenden och blickar på vänligt sätt.

Stjärntecken du passar ihop med: Skorpionen.

Turdag: 2 november

Lejonet 23/7 – 22/8

Hösthoroskop 2021 för lejonet

Allmänt: Glöm alla måsten. Planeterna gör dig pigg och sugen på upplevelser. Släpp fram din inre upptäcktsresande, det leder till roliga saker även om du inte besöker andra platser.

Kompisar och nöjen: Lovet tycks bli en räcka av nöjen med vännerna och familjen. Det verkar som om du även lär känna nya kompisar. Får du chansen att festa på Halloween, ska du förstås hänga på.

Kärlek: Stjärnorna spår att den närmaste framtiden blir mysig. Din kärlekskurva tycks vara stadig. Fasta förhållanden är pålitliga och fungerar bra. En spännande flirt tänder en gnista i singelns tillvaro.

Bästa flirttipset: Eftersom du gillar uppmärksamhet och är sällskaplig skapar du lätt kontakt. Ta första steget och gå fram och prata med hen.

Stjärntecken du passar ihop med: Väduren

Turdag: 5 november

Jungfrun 23/8 – 23/9

Hösthoroskop 2021 för jungfrun

Allmänt: Höstlovet verkar ge omväxling och spänning. Det kan inträffa något härligt som både roar och stärker ditt ego. En hobby, som var viktig för dig förr, tycks få en nystart.

Kompisar och nöjen: Räkna med fart och fläkt tillsammans med vännerna både på dagarna och kvällarna. Chansen är också stor att du träffar en tvillingsjäl som gillar samma saker som du.

Kärlek: De romantiska influenserna får dig att känna dig i toppform. Den upptagna jungfruns partner visar sin kärlek i både ord och handling. Singeln kan bli förälskad, kanske under halloweenhelgen.

Bästa flirttipset: Skapa förtrolig stämning. Luta dig framåt mot hen och visa till exempel något på din mobil, så att hen också måste närma sig dig.

Stjärntecken du passar ihop med: Stenbocken

Turdag: 4 november

Vågen 24/9 – 23/10

Hösthoroskop 2021 för vågen

Allmänt: Stjärnorna ser till att du får nytta av dina talanger och du utvecklas på ett utmärkt sätt. Din energi leder dig mot intressanta områden, speciellt om du besöker nya platser.

Kompisar och nöjen: Veckans tycks bli festlig. Bjud gärna in nya personer i ditt liv, samtidigt som du förstås ska hålla fast vid gamla polare. Ett halloweenfirandet kan bli jätteroligt.

Kärlek: Amor gör dig på romantisk humör. Kärleken växer när du både ger och tar. Slösa med dina varma känslor och säg ja till den kärlek du får. En höstlovsflirt kan bli mycket mer än en kort romans.

Bästa flirttipset: Se till att ni stöter ihop ofta, som av en slump. Utomhus, på fester och andra ställen. Kolla in var hen brukar hänga.

Stjärntecken du passar ihop med: Tvillingarna

Turdag: 7 november

Skorpionen 24/10 – 22/11

Hösthoroskop 2021 för skorpionen

Allmänt: Mycket tyder på att höstlovet blir toppen. Ta emot de chanser som bjuds, inte minst om du reser någonstans. Och du tycks få en fin belöning för att du ställer upp för andra.

Kompisar och nöjen: Du får vänskap från alla håll och du är gullig tillbaka. Banden till kompisarna blir ännu starkare. Det verkar som om du står i centrum på ett bra vis under halloween.

Kärlek: Amor håller dig i ett kärleksfullt grepp och veckan blir laddad med romantik. Det tycks inträffa något extra dramatiskt som gör att du känner dig så förälskad att du vill ta hela världen i famn.

Bästa flirttipset: Sätt i gång ett samtal och lyssna aktivt utan att avbryta hen. Det får hen att känna sig både viktig och intressant.

Stjärntecken du passar ihop med: Kräftan

Turdag: 6 november

Skytten 23/11 – 21/12

Hösthoroskop 2021 för skytten

Allmänt: Det tycks bli innehållsrika dagar. Njut av allt roligt som sker, men se till att hjulen inte snurrar för fort, du måste tanka energi också. Oväntat beröm värmer skönt.

Kompisar och nöjen: Kompisarna vill gärna träffa dig och det känns fint när ni gör saker ihop. Det verkar som att du möter spännande person i samband med en aktivitet på halloween.

Kärlek: Mycket tyder på att kärleken blir så skön som du drömt om. Känslorna går på djupet och det gynnar både fria och upptagna skyttar. Singeln får kontakt med en flirt. Fasta relationer blir tajtare.

Bästa flirttipset: Använd din härliga humor så att hen slappnar av. Samtidigt är det viktigt att du visar att du är seriöst intresserad av hen.

Stjärntecken du passar ihop med: Vattumannen

Turdag: 31 oktober

Stenbocken 22/12 – 20/1

Hösthoroskop 2021 för stenbocken

Allmänt: Ditt humör är glatt och höstlovet får en jättebra start. Resten av veckan blir också rolig, eftersom du hela tiden tycks ha något på gång. En spännande bok väcker din läslust.

Kompisar och nöjen: Stämningen i kompisgänget är lekfull och ni sparkar loss och har hur kul som helst. Stjärnorna spår att något mysigt du önskat inför Halloween, går i uppfyllelse.

Kärlek: Du är en mycket kärleksfull person och ditt känsloliv kan få ett uppsving. Du som är upptagen är älskad och älskar tillbaka. Mycket tyder på att en ny förälskelse kommer in den fria stenbockens liv.

Bästa flirttipset: Du kommer till din rätt i spännande diskussioner. Så börja samtala om något som du vet att även hen är engagerad av.

Stjärntecken du passar ihop med: Jungfrun

Turdag: 6 november

Vattumannen 21/1 – 19/2

Hösthoroskop 2021 för vattumannen

Allmänt: Du verkar vara i högform. Aktiviteter och eventuella utfärder gör höstlovet minnesvärt. Mycket tyder på att det inträffar något spännande utöver det vanliga, i slutet av veckan.

Kompisar och nöjen: Delade förtroenden fördjupar vänskapen mellan dig och en nära kompis. Det blir också tid över för att partaja. Släpp loss fantasin om det är maskerad på Halloween.

Kärlek: Mycket tyder på att förföriska vindar virvlar in i din tillvaro och bereder väg för heta känslor. Och det har du förstås ingenting emot, eftersom du just nu längtar efter romantik och närhet.

Bästa flirttipset: Var generös med ärliga komplimanger. Kom med en personlig komplimang som får hen att känna sig utvald och väl till mods.

Stjärntecken du passar ihop med: Skytten

Turdag: 1 november

Fiskarna 20/2 –20/3

Hösthoroskop 2021 för fiskarna

Allmänt: Ledigheten väcker din livslust. Allt tyder på att du njuter av lovet var du än befinner dig. Om du måste välja mellan olika aktiviteter, så låt främst dina intressen styra.

Kompisar och nöjen: Ingen kan motstå ditt trevliga sätt. Umgänget med gamla kompisar är lättsamt och du har lätt för att lära känna nya vänner. Halloween verkar bjuda på rolig action.

Kärlek: Amors goda inflytande gör dig särskilt attraktiv och du får positiv uppmärksamhet. Och om inte alla tecken slår fel, kan du se fram emot en romans som både ger lycka och ökat självförtroendet.

Bästa flirttipset: Du är jättebra på att sprida softa vibrationer. Var vänlig och öppen, det får hen att trivas och släppa på kontrollen.

Stjärntecken du passar ihop med: Oxen

Turdag: 5 november

Läs mer om horoskop här!

TV: Stjärntecken du matchar med
0:53

Efter reklamen: TV: Stjärntecken du matchar med

(0:53)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Månadshoroskop – Så blir oktober 2021 för ditt stjärntecken
Vilken halloweenskurk är du – enligt ditt stjärntecken?
Tre stjärntecken som kommer uppleva extra mycket romantik i höst