Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop för vecka 9 2019 – så blir din vecka

Love is in the air, särskilt för Fisken. Och många tecken har chans att stärka vänskapsbanden!
Horoskop för stjärntecknet Väduren

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Det verkar som om din uthållighet och din inre motivation får en vitamininjektion och du tycker att det mesta är roligt. Din energi ger dig försprång i skolan. Stjärnorna gynnar utomhusaktiviteter, så försök att hänga i friska luften så mycket som möjligt. En kärleksfråga som du tycker känns pinsam att prata om, löser sig på ett praktiskt sätt.

Överraska någon du gillar med en hjälpsam handling.

Horoskop för stjärntecknet Oxen

 

OXEN  21/4 – 20/5

Nu är det dags att ta plats i tillvaron, både i skolan och på fritiden. Var med i diskussioner på lektionerna och svara på lärarnas frågor. Visa vad du vill och låt inte bara andra bestämma, när du umgås med dina kompisar. En generös släkting kommer med en härlig överraskning. Olika typer av resor gynnar kärleken. Ta vara på alla romantiska chanser.

Du har medvind – och kan klara flera saker samtidigt.

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

TVILLINGARNA  21/5 – 21/6

Om du har en fördomsfri attityd till en speciell person i skolan, upptäcker du att hen har betydligt fler goda sidor än du först trodde. En påhälsning från ett oväntat håll gör dig på gott humör. Att göra saker utomhus stärker dig. Singeln är eftertraktad och omsvärmad. Du som är upptagen har en älskling som vill träffa dig så mycket som möjligt.

Du blir lyckligare om du sorterar bort allt som är onödigt.

 

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

KRÄFTAN  22/6-22/7   

Du ligger mycket bättre till i skolan än du själv anar. Tro på dig själv och se dina möjligheter – med ett gott självförtroende kan du komma hur långt som helst. Det verkar som om du får fin kontakt igen med en gammal polare som du inte har träffat på länge. Kärleken gör dig glad och helgen tycks bli romantisk för både fria och upptagna kräftor.

Njut av allt fint som tillvaron ger och ladda batterierna.

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

LEJONET  23/7-22/8

Stjärnorna spår att en bra nyhet gör det enklare för dig att klara av ett visst ämne i skolan i fortsättningen. Mycket tyder på att du och polarna hittar på något annorlunda på lediga stunder. Risken finns att du drabbas av svartsjuka. Men det finns inga skäl att misstänka den du är ihop med eller den du har kollat in. Ingen kan konkurrera ut dig.

Följ ditt samvete och försök att stå emot grupptryck.

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

 

JUNGFRUN  23/8-23/9

Även om du kanske inte alltid erkänner det, så är du nöjd med skolan, kanske beroende på att en viss lärare har upptäckt dina starka sidor. En trevlig person tipsar dig om en fritidsaktivitet som borde passa dig. Varför inte testa detta? Du får rätt i en fråga som du och en kompis har diskuterat. Tänk fritt och följ ditt hjärta i kärleksfrågor.

Äntligen hittar du en lösning på något som irriterat dig.

horoskop-vecka-5-2019-VAGEN

VÅGEN 24/9 – 23/10

I skolan får du medhåll från ett oväntat håll och därför blir det lättare att jobba med sådant som är viktigt. En polare visar sig vara ett bra bollplank när du har svårt att bestämma dig. Kärleken värmer på ett lättsamt sätt och gör dig glad. Både fria och upptagna vågar kan få en romantisk komplimang som garanterat kommer direkt från hjärtat.

Var extra snäll mot en kompis som känner sig dissad.

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Att vara ambitiös och intresserad ger dig fördelar i plugget. När du är ledig hänger du gärna med kompisarna och mycket tyder på att ni får ett nytt intresse. Något du planerat att överraska familjen med, blir uppskattat. Varken du som är upptagen eller du som är singel ska backa om du får konkurrens. Var öppen med dina känslor, så går det bra.

Slösa inte energi på sådant som du inte har kontroll över.

Horoskop för stjärntecknet Skytten

 

SKYTTEN  23/11-21/12

Mycket tyder på att klasskompisarna vänder sig till dig om de behöver lite hjälp i skolan. Det är helt okej. Det gynnar både dig och dem om du delar med dig av det du kan. Hör av dig till en kompis från förr. Hen vill återuppta kontakten. Det ser ljust ut på kärleksfronten. Du som är upptagen trivs med din älskling och singeln kan möta en sötnos.

Du får ett nytt intresse om du låter nyfikenheten styra.

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

STENBOCKEN  22/12 – 20/1

Till din förvåning får du nytta av tidigare kunskaper och erfarenheter, när du jobbar med en speciell grej i skolan. Eftersom du är populär bland kompisarna, kan du göra skillnad för en person som känner sig utanför. Bjud in hen i gemenskapen. Stjärnorna spår att det blir en sexig vecka. Ett möte på ett nytt ställe, får romantiska konsekvenser.

Spontana händelser sammanför dig med en viktig person.

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Ibland är det bra att tänka ett varv extra. Ta en ny titt på ett förslag i skolan som du funderar att tacka nej till. Det kanske är ett bra erbjudande, trots allt. Ett snabbt möte under en resa eller utflykt kan leda till ny vänskap. När det gäller kärlek så kan du inte hejda dina känslor. Och varför skulle du göra det? Den som vågar den vinner.

Ta dina egna behov på större allvar och sätt gränser.

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

 

FISKARNA 20/2-20/3

Mycket tyder på att ett problem i skolan handlar om att alla pratar förbi varandra. Ta mod till dig och förklara din syn på saken, så kommer missförståndet att klaras upp. Ett party ihop med nya, trevliga personer blir roligt. Stämningen är perfekt för romantiska initiativ från din sida och du tycks få en fin chans i helgen att ta första steget.

Var beslutsam och tuff när dina intressen står på spel.

Av Britt-Marie Rasque

Illustration: Unni Zetterling

Läs mer:

Smycken med stjärntecken

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp

Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken