Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Läs ditt horoskop för vecka 8 2019 här

Hur blir veckan för just ditt stjärntecken? FRIDAS astrolog har svaret!
Horoskop för stjärntecknet Väduren

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Bli inte nervös över en motgång i plugget. Kavla upp ärmarna och se det som lärorik erfarenhet. Det är en jättebra vecka för både långa och korta resor. En viss person kan skapa splittring i kompisgänget. Var lojal mot de vänner som betyder mest för dig. Nya romantiska chanser kan dyka upp när du minst anar det om du går utanför din trygghetszon. 

Satsa på säkra kort och undvik alltför riskabla saker.

Horoskop för stjärntecknet Oxen

 

OXEN 21/4 – 20/5

Något oväntat som dyker upp i skolan gör dig gladare och mer motiverad. Mycket tyder på att fritiden bjussar på spännande nyheter och skön avkoppling. Det kan storma på kärleksfronten, passionerade känslor vaknar till liv och viktiga frågor kräver svar. Bästa sättet att tackla situationen är att vara ärlig i alla lägen och stå för dina beslut.

Tacka ja till ett miljöombyte – det ger ny energi.

 

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Undvik impulsiva beslut i skolan, tänk igenom för- och nackdelar noga innan du bestämmer dig för något. Får du möjlighet att besöka en ny plats, blir det en lyckad erfarenhet. Ta plats hemma och i kompisgänget, du behöver inte alltid vara den som är ödmjuk och anpassar dig. Kärlekslivet tycks bli lugnt, inga oförutsedda händelser strular till det.

Ökat ansvar eller frihet? Vad är viktigast för dig?

 

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

KRÄFTAN 22/6-22/7

Stjärnorna tipsar dig att det är en bra tid för att satsa lite extra på studierna. Visa mer av dina förmågor i skolan. Du kan få som du vill i en viktig familjefråga om du argumenterar på ett trevligt och ärligt sätt. Var öppen för nya aktiviteter som erbjuds dig på fritiden. Kärleken kan dyka upp när som helst, speciellt om du är på resande fot.

Red ut ett missförstånd innan det växer till en konflikt.

 

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

LEJONET 23/7-22/8

Planeternas position ger dig drivkraft och du orkar avsluta tråkiga uppgifter i skolan som du skjutit på länge. Du maxar din energi när du tränar, idrottar eller gör andra roliga saker utomhus. Huvudsaken är att du är ute i friska luften. Att veta hur man ska välja är inte alltid så lätt. Låt magkänsla styra om du ställs inför ett kärleksbeslut.

Ligg lågt med dina svagheter och visa dina styrkor.

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

 

JUNGFRUN 23/8-23/9

Mycket tyder på att du når ett mål du har satt upp i skolan. På fritiden är det bra att du varvar ner och lägger energin på sådant som du mår bra av. Det verkar som att du får tillfälle att åka och hälsa på mysiga personer som du inte har träffat på länge. Kärleken kan ta dig med storm om du är öppen för möjligheter och hänger med i svängarna.

Du kommer långt med en realistisk syn på tillvaron.

horoskop-vecka-5-2019-VAGEN

VÅGEN 24/9 – 23/10

Mycket tyder på att du får positiv uppmärksamhet för den du är och för saker som just du kan. Om du känner dig lite trött och hängig i största allmänhet, så får du fint tillfälle att ladda batterierna och koppla av från alla måsten. Det är en bra vecka för att smida romantiska planer. Och tack vare kloka personer får du nya perspektiv på kärleken.

Du lämnar något jobbigt bakom dig och hoppet återvänder.

 

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Personer runt omkring dig i skolan lyssnar på dig. Dela med dig av dina idéer och lägg fram fantasifulla förslag på problemlösningar. Mycket tyder på att du får möjlighet att bekanta dig med nya miljöer. Sociala förbindelser står i fokus nu. Satsa på att skapa positiva förändringar när det gäller såväl vänskapliga som romantiska relationer.

Se framåt och var hoppfull – nu väntar lysande tider.

Horoskop för stjärntecknet Skytten

 

SKYTTEN 23/11-21/12

Grupparbeten och temadagar i skolan tar fram dina bästa sidor. Det verkar som om en resa eller utflykt ger dig nya kunskaper som kan vara bra att ha. En kompisrelation kan komma till en vändpunkt som på något sätt gör att vänskapen blir ännu mer stabil. Du är sexig och många godingar lockas av dig. Men se upp så att du inte gör någon svartsjuk.

Dags att börja om och ta kontroll över en speciell grej.

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Att planera och sätta upp mål att sträva efter, gör att det känns meningsfullt att plugga. Det verkar som om du och polarna gör något riktigt roligt ihop som stärker sammanhållningen. En familjeutflykt blir mysig. Att ha framgång i kärlek handlar ofta om att ta vara på tillfället när det dyker upp, att visa sina känslor och att tala från hjärtat.

Ett problem löser sig på ett oväntat och lyckat sätt.

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Känner du dig snurrig av alla plikter? Gör en lista på det du ska göra i skolan och hemma och ta en uppgift i taget. Det är en härlig känsla när du prickar av grej efter grej. En utekväll med kompisarna blir lyckad. Romantiken påverkar dig på ett fint sätt. Du som är upptagen, träffar din älskling ofta och en ny kärlek kan dyka upp i singelns liv.

Andra blir impade om du visa mer av dina starka sidor.

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

 

FISKARNA 20/2-20/3

Någon i skolan som tycks vara avundsjuk på dina framgångar, är en riktig retsticka. Men även om hen är irriterande, ska du inte bry dig. De flesta tycker att hen är töntig och de sympatiserar med dig. En inbjudan till en fest gör dig glad. Planeternas påverkan hjälper dig att hitta den rätta balansen mellan kärleken och övriga delar i ditt liv.

Satsa på en aktiv fritid – det gör dig glad och pigg.

 

Av Britt-Marie Rasque

Illustration: Unni Zetterling

 

Läs mer:

Smycken med stjärntecken

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp

Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken