Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop för vecka 11 – så blir veckan för ditt tecken

Horoskop för veckan, så blir kommande dagarna för ditt stjärntecken.

Här är veckas horoskop för vecka 11, 11-17 mars 2019.

Horoskop för stjärntecknet Väduren

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Ibland kan det vara smart att berätta om sina planer i skolan för dina klasskompisar. Är ni flera kan det vara lättare att driva igenom goda idéer, än om du kämpar ensam. Det verkar hända något roligt på hemmafronten som stärker sammanhållningen i familjen. Det är en lyckosam period för alla typer av relationer, både vänskapliga och romantiska.

Låt inte negativa krafter stå i vägen för dina framsteg.

Horoskop för stjärntecknet Oxen

OXEN 21/4 – 20/5

Alla steg du tar i skolan är viktiga. Och glöm inte att gamla erfarenheter kan vara värdefulla i vissa situationer i plugget. Risken finns att du stöter på motgångar i en familjefråga. Men har du tålamod, så blir det som du vill på lång sikt. Planeternas påverkan kan ge fasta förhållanden en romantisk nystart. En goding flirtar med dig som är fri.

Säg ja till det som är bra, så får du positiv energi.

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Ta vara på alla möjligheter som dyker upp i skolan och utveckla dina starka sidor ännu mer. Var snäll mot dig själv på fritiden och satsa på aktiviteter som gör dig lycklig. En utekväll med kompisarna blir jätterolig. Mycket tyder på att du som är singel får kontakt med någon du trodde var ouppnåelig. Du som är upptagen har en trogen älskling.

Din självkänsla ökar när du är ärlig mot dig själv.

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

KRÄFTAN 22/6-22/7

Du tycks trivas bra i skolan, eftersom du har bra personer omkring dig i skolan, som peppar dig och ger dig stöd att utvecklas i din egen takt. Skyll inte ifrån dig om du hamnar i ett kompisstrul, ta ditt ansvar och gör det du kan för att ställa allt till rätta. Planeternas position gör dig ännu mer attraktiv och det ökar dina framgångar i kärlek.

Livet blir extra roligt om du går utanför din trygghetszon.

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

LEJONET 23/7-22/8

Det är rätt vecka för nya, annorlunda grepp i skolan. Du får möjlighet att höga ribban, samtidigt som du hittar en bra balans mellan plugget och fritiden. En viss person är mycket trevligare än du trodde från början. Kanske kan ni bli goda vänner? Amor ger dramatik på ett bra sätt. En kärlek från förr kan dyka upp och skapa romantiska vibrationer.

Stå för det du tycker. Dina åsikter kan göra skillnad.

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

JUNGFRUN 23/8-23/9

Planeternas position kan orsaka en motgång i skolan. Men håll modet uppe och ta nya tag, snart är du på rätt spår igen. På fritiden får du en möjlighet att utveckla en talang. En familjemedlem ställer sig på din sida i en viktig fråga. Mycket tyder på att det blir en kärleksfull vecka. Var öppen för romantiska signaler och låt hjärtat vägleda dig.
Våga vara mer öppen och visa dina känslor för andra.

Horoskop för stjärntecknet Vågen

VÅGEN 24/9 – 23/10

Säg ja till givande förändringar och kloka insikter som kan leda till toppenbra möjligheter i plugget. Stjärnornas tips är att du ska ge dig själv och dina intressen mera tid på fritiden, du hinner ju träffa dina kompisar ändå. Du tycks ha Amor på din sida och det inträffar en romantisk sak som gör dig lycklig och skänker hopp inför framtiden.

Om du vill få något så måste du vara beredd att ge.

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Stjärnornas påverkan gör dig energisk och intresserad av skolarbetet. Så passa på att visa vad du kan på lektioner och prov. Och du! Samarbete med andra klasskompisar stärker gemenskapen och ökar trivseln. Var beredd att diskutera lugnt och sansat om du vill få till en efterlängtad förändring hemma. Mycket tyder på att det är bra vecka för kärlek.

Känn efter vad du vill – egentligen – innan du väljer.

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Det är en bra vecka för utveckling i skolan. Tänk på vad du vill uppnå och be om hjälp att hitta smarta sätt att närma dig dina drömmar. Du kan se fram emot en fartfylld fritid, med både kompishäng och roliga familjeaktiviteter. Amor tycks bjuda på nya, romantiska möjligheter. Så ge varje goding en ärlig chans och dissa inte någon alltför snabbt.

Livet blir extra roligt om du går utanför din trygghetszon.

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Se upp så att andras negativa attityder till skolan inte smittar av sig på dig. Var ambitiös och gå din egen väg. Smarta rutiner i vardagen gör att det mesta går lättare och snabbare. Om du har en polare som mår dåligt, hjälper du hen bäst genom att finnas där och lyssna. Amor tycks ändra riktning på ditt kärleksliv och öppnar nya dörrar för dig.

Skäm bort dig själv och njut – utan dåligt samvete.

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Känslor du har hållit tillbaka i skolan tycks komma upp till ytan och skapa förvirring. Om du har sagt ja till något utan att vilja det, är det dags att vara ärlig mot dig själv och följa ditt hjärta. Du är på pyssligt humör och det är en perfekt vecka att göra det trevligt hemma. Stjärnorna spår att du tar ett stort steg närmare ditt kärleksmål.

Väg dina ord – alla kan inte skilja på skämt och allvar.

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

FISKARNA 20/2-20/3

Det kan dyka upp ett tursamt tillfälle i skolan som ger dig en knuff i rätt riktning. Utnyttja den här chansen. Fritiden kanske skiljer sig från det du är van vid. Men du kan räkna med en rolig vecka om du är öppen för annorlunda saker. Var inte för snabb när det gäller kärleken. Ibland är det läge att pausa och fundera över vart du är på väg.

Satsa på kompisar som får dig att skratta och må bra.

Av Britt-Marie Rasque

Illustration: Unni Zetterling

 

Läs mer:

Smycken med stjärntecken

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp

Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken