Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop för vecka 10 2019 – så blir veckan för just dig

Hur blir veckan för ditt stjärntecken? Med FRIDAS veckohoroskop får du koll!

Hur blir vecka 10 för ditt stjärntecken? Med FRIDAS veckohoroskop får du vägledning och koll!

Horoskop för stjärntecknet Väduren

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Tänk efter ordentligt och lyssna till ditt hjärta om du ställs inför ett viktigt val när det gäller studierna. Häng inte med på saker på fritiden som känns ointressanta, bara för kompisarnas skull. Ägna dig åt sådant som är givande för dig. Stjärnorna spår att det är en romantisk förändring på gång i ditt liv som sätter dina känslor i gungning.

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Glada leenden från dig tar fram andras goda sidor
 

OXEN 21/4 – 20/5

Planeterna gör en dramatisk helomvändning, det ger dig en knuff framåt och ökar lusten att plugga i skolan. Var snäll mot dig själv på fritiden, varva ner med musik du tycker om och pyssla med mysiga saker hemma. Amors påverkan ger dig sexig utstrålning. Så vad som helst tycks kunna hända på kärleksfronten och du kan räkna med en spännande vecka.

En tidigare plan kan behöva förändras och förnyas.

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Stjärnornas påverkan ger dig vind i seglen och tack vare din energi tycks det gå jättebra i skolan. Det verkar som om det drar ihop sig till ett kompistjafs där envisa viljor drar åt olika håll. Kanske är det en bra idé ta en paus från varandra under några dagar tills irritationen lägger sig. En sprakande gnista kan tända sexiga känslor inom dig.

Någon döljer viktig info – men du kan hitta sanningen.

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

KRÄFTAN 22/6-22/7

Nätverka mera i skolan. Nya kontakter och samarbete över gränserna gör plugget roligare. Det är en bra vecka för att skapa en vacker miljö hemma eftersom du är duktig på färg och form. Roliga kompisar gör att fritiden blir givande och lyckad. Om kärleksliv har varit någon av en berg- och dalbana tidigare, så blir det lugnare nu och du har koll.

.
Att lyssna på andra kan ge nya perspektiv och tankar.

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

LEJONET 23/7-22/8

Vill du nå ett speciellt mål i skolan, ska du vara flitig och väl förberedd. Du får ingen framgång utan ansträngning. Planeternas position gör dig utåtriktad och chansen är stor att din bekantskapskrets ökar. Det tycks bli en härlig kärleksvecka, även om dina känslor för en viss person växlar. Fundera över vad som är bäst för dig och var ärlig.

En rolig sak som inträffar kan skapa en nystart för dig.

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

JUNGFRUN 23/8-23/9

En perfekt vecka att möta utmaningar i skolan. Stjärnorna tipsar dig att framhäva din begåvning och satsa på spännande mål. Mycket tyder på att du får chansen att ta kontakt med någon som du vill bli kompis med. Amor verkar gynna dig som är jungfru och en romantisk fråga tycks få ett mycket bra svar. Surfa på romantikens våg och njut av stunden.

Utveckla praktiska rutiner som förenklar ditt liv.

horoskop-vecka-5-2019-VAGEN

VÅGEN 24/9 – 23/10

Det verkar som om en klok och trevlig person i skolan hjälper dig att hitta nya vägar och sätt att nå dina mål och drömmar. Mycket tyder att du får en ny kompis om du ägnar dig lite extra åt ett av dina fritidsintressen. Amor bjussar på fina kärleksmöjligheter. Och hjärtat kan börja slå lite snabbare när en goding från förr dyker upp helt oväntat.

Dags att visa ditt sanna jag – göm dig inte bakom en mask.

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Du har lätt för dig i skolan, så om du sätter i gång med viktiga saker får du gjort mycket på kort tid. I början av veckan är det läge att koppla av på fritiden. Chansen är stor att du hamnar på en rolig fest i helgen. Stjärnorna tipsar singeln att ta första steget om det dyker upp en sötnos. Du som är upptagen känner att kärleken blir starkare.

Var förstående och tolerant i mötet med en ny bekant.

Horoskop för stjärntecknet Skytten

SKYTTEN 23/11-21/12

Om du planerar dina studier och alltid är väl förberedd, slipper du att stressa i sista minuten med läxor och prov. Och på köpet får du mer tid över att hänga med kompisarna. Planeternas position ger dig en lättsam syn på kärleken och du slösar inte tid på att grubbla över gamla ex. Mycket tyder på att det händer något kul och romantiskt i helgen.
Gör slag i saken och lös ett problem en gång för alla.

 

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Stjärnorna spår att det blir en bra vecka i plugget, speciellt om du är öppen för sådant du inte prövat på tidigare. Gemensamma intressen gör att du och en kompis blir ännu tajtare. Mycket tyder på att det är något som inte riktigt känns okej när det gäller kärleken. Fråga dig själv vad du vill – egentligen – och försök att få till en förändring.

Gå en viss person till mötes i stället för att bråka.

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Det kan uppstå bråk i skolan på grund av missförstånd och otydlig kommunikation. Undvik konflikter och satsa på bra samarbete. En polare från förr hör av sig och ni har lika kul ihop nu, som ni hade då. Planeternas position pekar på att det är en bra vecka för kärlek. Räkna med romantiska överraskningar och relationer som tar oväntade vändningar.

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Du drivs av en stark beslutsamhet som är svår att stoppa
 

FISKARNA 20/2-20/3

Du vinner på att samarbeta med en trevlig klasskompis i skolan. Även om du inte känner personen så väl, så har du ingenting att förlora. En polare visar att hen står på din sida och ställer upp för dig på ett fint sätt. Stjärnornas bästa kärleksråd är att du ska leva ut dina känslor och ta vara på alla romantiska möjligheter som kommer i din väg.

En motgång kan faktiskt leda till goda förändringar.

Av Britt-Marie Rasque

Illustration: Unni Zetterling

Läs mer:

Smycken med stjärntecken

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp

Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken