HOROSKOP-2018

Årshoroskop: Så kommer ditt 2018 att bli

Nu är det dags att säga hejdå till 2017 och välkomna 2018. Hur kommer ditt 2018 att bli? Så här säger stjärnorna!


Kärlek: I början av året är du avvaktande. Du väntar tills det känns 100 procent rätt. Sommaren blir romantisk och din attityd till kärlek är lättsam. I september är du sugen på att flörta och hösten blir kärleksfull.

Kompisar och nöjen: I januari och framåt hänger du gärna med kompisarna. Sommaren bjuder på roliga fester och du lär du känna en bekant på djupet. I höst prioriterar du äkta vänner som gillar dig som den du är.

Allmänt: Våren är en bra tid för planering av skolan och fritiden. Kreativiteten blomstrar under sommaren och i augusti går du från idé till handling. Dina drömmar kan bli verkliga under senhösten.

Turdagar: 5/1, 19/2, 25/5, 9/8, 11/10, 1/12.

Bästa kärleksmatchningen: Lejonet, ger dig äventyr och trygghet.


Kärlek: Vänskap kan övergå i het kärlek under våren. Midsommarhelgen verkar bjuda på romantik på hög nivå. I höst är det superviktigt att den du är ihop med eller spanar in är seriös och delar dina intressen.

Kompisar och nöjen: Vännerna ger dig positiv energi under våren. Sommaren blir aktiv och du hinner inte träffa vännerna så ofta. Hösten bjuder på en hel del kompishäng och många, roliga fester.

Allmänt: Om du satsar hårt från början, går skolan som en dans under våren. Resor öppnar nya vyer i sommar. En spännande förändring i oktober gynnar dig. Undvik viktiga beslut om pengar i november.

Turdagar: 14/1, 23/2, 30/3, 8/7, 19/9, 20/11.

Bästa kärleksmatchningen: Kräftan, tillsammans skapar ni kärleksmagi.


Kärlek: Alla planer kanske inte går i lås under våren men efter midsommar kan drömmar slå in. Mycket tyder på att hösten blir väldigt romantisk och kärlekskurvan når sin topp runt jul.

Kompisar och nöjen: I början av året knyter du nya vänskapsband. En fest i juni blir minnesvärd. I juli återförenas du med vänner du inte träffar så ofta. Under hösten umgås du helst med dina bästisar.

Allmänt: I januari visar du dina starka sidor i skolan. En händelse i april väcker din empati. Under sommaren laddar du batterierna inför en aktiv höst. I slutet av december får du en fin belöning för ditt engagemang.

Turdagar: 15/1, 1/4, 28/5, 22/8, 7/9, 4/12.

Bästa kärleksmatchningen: Skytten, ni skrattar och har kul åt samma saker.


Kärlek: Efter nyår känns kärleken lättsam och våren blir harmonisk. En romans piggar upp i sommar. Du tar seriöst på kärleken i höst. Fasta relationer blir tajtare. Du som är singel vill hitta någon att dela allt med.

Kompisar och nöjen: I februari är det viktigt att du visar dina kompisar vad de betyder för dig. Du är utåtriktad och på festhumör i sommar. En person du träffar av en slump i början av hösten blir en nära vän.

Allmänt: Året kickstartar och allt går som på räls under våren. En resa i sommar blir kul. Du är laddad i augusti och får mycket gjort i skolan under hösten. Efter en svacka i november är du på gång igen.

Turdagar: 26/1, 14/2, 17/4, 9/6, 25/10, 13/12.

Bästa kärleksmatchningen: Oxen, er kärlek är oslagbar.


Kärlek: Året får en romantisk start och våren verkar bli helt okej. I sommar inträffar det något spännande som ger kärlekslivet extra glöd och under hösten fördjupas känslorna och blir ännu starkare.

Kompisar och nöjen: Vänskapliga relationer spelar en stor roll under våren. Du har chans att lära känna nya kompisar under en resa i sommar. I höst ska du vara lite extra gullig mot en kompis som känner sig övergiven.

Allmänt: Du testar nya vägar i februari och annorlunda idéer inspirerar dig i skolan under våren. Sommaren blir avkopplande. Du kan stöta på motstånd i september men under senhösten öppnar sig nya möjligheter.

Turdagar: 16/1, 22/3, 8/5, 16/8, 20/10, 25/12.

Bästa kärleksmatchningen: Väduren, ni är perfekta ihop.


Kärlek: Mars blir början på en laddad vår. Het passion, men också svartsjuka. En oväntad flört i juli sätter guldkant på sommaren. I höst mojnar känslostormarna och i december värmer kärleken skönt.

Kompisar och nöjen: I januari blir du sams med någon du varit ovän med en längre tid. Din nyfikenhet skapar nya kontakter i sommar. Du är social under hösten och umgås med många olika vänner.

Allmänt: Om du är framåt i början på året öppnar sig spännande dörrar. Ett viktigt val kan oroa dig i mars men kloka personer ger goda råd. När hösten börjar har du koll på läget och oktober bjuder på framgång.

Turdagar: 30/1, 16/2, 21/6, 12/7, 28/11, 8/12.

Bästa kärleksmatchningen: Fisken, ni kompletterar varandra superbra.

VÅGEN – 24/9 – 23/10

Kärlek: Intresset för romantik är ljummet under våren. Sommarsolen väcker dina djupa känslor till liv. Kärlekslivet blir hetare ju längre hösten lider och är som mest passionerat runt lucia.

Kompisar och nöjen: Du prioriterar vännerna under våren. Resor kan skilja dig från dem i sommaren, men allt funkar bra när ni återförenas i augusti igen. En speciell vän betyder mycket för dig i oktober.

Allmänt: Det ställs högra krav på dig i skolan i vår och du får jobba hårt. Sommaren inleds med en spännande förändring. I september kan en dröm gå i uppfyllelse. Din ekonomi får ett lyft i november.

Turdagar: 20/1, 13/3, 19/5, 5/7, 1/10, 23/12.

Bästa kärleksmatchningen: Vattumannen, er kärlek skimrar som en såpbubbla.


Kärlek: Våren blir snarare romantisk än passionerad. I semestertider kan en het romans blossa upp. I höst är det själarnas gemenskap som styr ditt kärleksval. Ytliga affärer lockar inte.

Kompisar och nöjen: Under våren, speciellt i mars, hänger du helst med din bästis. I sommar visar en kompis sin vänskap på ett fint sätt. Du är extra omtyckt i höst eftersom du ställer upp för dina vänner.

Allmänt: Nya tankar i januari får dig att utvecklas som person under våren. I sommar är familjen extra viktig. Skolstarten kan kännas trist, men snart blir du engagerad och under hösten får du mycket gjort i skolan.

Turdagar: 1/1, 8/2, 24/4, 15/6, 25/9, 18/12.

Bästa kärleksmatchningen: Stenbocken – kärleken är het och pålitlig.


Kärlek: Våren blir romantisk men du kan känna saknad i juli. Nya kärleksmöjligheter öppnas i september. Fasta relationer får en nytändning i höst och singlar har chans på nya personer.

Kompisar och nöjen: Roliga kompisar, med samma humor som du, ger bästa energin under våren. Det blir många minnesvärda kvällar i början av sommaren. I höst hänger du med vänner som gillar att diskutera.

Allmänt: Hårt skolarbete ger framgång under våren. I sommar ökar din förståelse för människor i nöd och du får beröm för ditt engagemang. Tänk noga över ett beslut i oktober. Dina starka sidor utvecklas i december.

Turdagar: 10/1, 27/3, 11/5, 14/7, 4/10, 24/12.

Bästa kärleksmatchningen: Tvillingen, ni har alltid roligt ihop.


Kärlek: Gemenskapen är stark i fasta relationer i vår. Du som är singel flörtar gärna men håller dig på din kant. Sommaren blir fin. I september kan singeln bli tok-kär. Du som är upptagen känner dig nyförälskad.

Kompisar och nöjen: Nya intressen kan skilja dig och en vän åt i mars. Juli blir aktiv och du har kul med dina kompisar. I oktober lär du känna en trevlig person och er vänskap blir långvarig.

Allmänt: I vår tjänar du på att samarbeta i skolan med andra som är lika motiverade som du. En resa i sommar väcker nya tankar. Hårt jobb i höst ger framgång. I december tycks du få ett eftertraktat uppdrag.

Turdagar: 9/1, 25/2, 7/4, 23/6, 14/11, 31/12.

Bästa kärleksmatchningen: Skorpionen väcker din passion.


Kärlek: Svartsjuka kan skapa oro i början av året. I april återfår du balansen och sommaren ger tid för eftertanke. Räkna med en nytändning i augusti. Resten av året blir romantiskt och passionerat.

Kompisar och nöjen: Våren blir jätterolig tack vare många fester och kul häng med vännerna. Ett tillfälligt möte i sommar inleder en fin vänskap. I oktober och framåt hänger du med vänner som delar dina intressen.

Allmänt: I mars kan det inträffa sagolika saker. En resa i juli blir roligare än väntat. Det kan strula i skolan i september men du lär av erfarenheten och under resten av hösten går skolarbetet jättebra.

Turdagar: 23/1, 4/5, 16/7, 11/8, 1/9, 27/12.

Bästa kärleksmatchningen: Vågen, ni finner lyckan ihop.


Kärlek: Amor skapar fyr och flamma i januari. I april blir kärlekslivet stabilt och sommaren blir lugn. Hösten präglas av romantik både för dig som är upptagen och dig som flörtar.

Kompisar och nöjen: Ditt aktiva liv gör att du inte alltid hinner träffa vännerna i vår. Sommaren bjuder på många festkvällar med kompisarna. Runt skolstarten får du en ny kompis. I höst hänger du mycket med vännerna.

Allmänt: Skolan kräver fullt ös i början av året. Ligger du i, lättar trycket i april. Juli blir avkopplande och du är redo för en fartfylld höst i skolan och på fritiden. En oväntad överraskning i november gör dig lycklig.

Turdagar: 18/1, 27/2, 5/4, 19/6, 14/10, 21/12

Bästa kärleksmatchningen: Jungfrun, som tar fram dina heta känslor.

Läs mer:
Ta reda på vilken Disney-prinsessa du är – baserat på ditt stjärntecken
Smycken med ditt stjärntecken – 24 fina köp
Hen borde du dejta – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: IBL, Casey Horner/Unsplash