Hit borde du resa – enligt ditt stjärntecken

Hit borde du resa – enligt ditt stjärntecken

Vill du boka en resa i höst? Här är städerna du borde åka till – enligt ditt stjärntecken.

Vattumannen

Vattumannen är väldigt intellektuell och har många tankar och idéer kring livet, men brinner extra för naturvetenskapliga ämnen. Du bryr dig inte alls om hög status utan är bara dig själv. Vattumannen är inte särskilt känslofylld men är otroligt rolig när den vill.

Därför borde vattumannen resa till… Hanoi, Vietnam.

Fiskarna

Fisken har lätt att känna empati gentemot andra människor och hatar konflikter. Du är inte ytlig utan har lätt att prata om djupa känslor – även med främlingar. Fisken älskar beröring, långa samtal och att ge personliga presenter. Det är lätt för den att drömma sig bort till en fantasivärld.

Därför borde fisken resa till… Paris, Frankrike.

Väduren

Väduren är väldigt intresserad av sitt egna välmående – både fysiskt och psykiskt. Den har svårt att sitta still och blir ofta rastlös. Att prata om livet eller känslor är ingenting som intresserar väduren. Den mår som bäst när den är på språng och har hittat en perfekt balans i livet.

Därför borde väduren resa till… Los Angeles, USA.

Oxen

Oxen strävar alltid efter en lugn och trygg tillvaro. Du älskar att lösa problem och att få saker gjorda för att sedan kunna njuta av livet. Oxen behöver veta att allting ordnar sig innan den kan slappna av. Den njuter gärna av god mat, massage, avslappning, böcker och filmer.

Därför borde oxen resa till… Praia, Kap Verde.

Tvillingarna

Tvillingen är beroende av att lära sig saker och veta hur de hänger ihop. Ibland kan du uppfattas ytlig och uppmärksamhetssökande. Tvillingen testar nya saker med stor entusiasm och upplevs ofta som både smart och pratglad.

Därför borde tvillingen resa till… Amsterdam, Nederländerna.

Kräftan

Kräftan styrs av sina känslor, har mycket empati och alltid goda intentioner. Du kan vara väldigt hemlighetsfull och det är först efter ett tag man lär känna kräftan på djupet. Du får lätt hemlängtan och vill helst inte synas och höras för mycket i några sammanhang. Kräftan älskar att laga mat och tänker både konstnärligt och visuellt.

Därför borde kräftan resa till… Venedig, Italien.

Lejonet

Lejonet vill alltid synas och höras och är mycket medveten om att människan behöver umgås med andra för att funka. Du tar gärna på sig ledarrollen och har höga krav på dig själv. Lejonet kan bli osäkert om den inte får den bekräftelsen den behöver. Du är egentligen ödmjuk, men kan lätt uppfattas som självcentrerad.

Därför borde lejonet resa till… London, England.

Jungfrun

Jungfrun drivs av sanningen och kan ibland uppfattas som kritisk. Du ljuger sällan och har svårt att umgås med människor som inte är sig själva. Jungfrun anpassar sig lätt till olika situationer och är väldigt intelligent och analytisk. Du har svårt att släppa kontrollen och tänker alltid fyra steg före alla andra. Jungfrun vet alltid i förväg var allting ligger och hur det fungerar.

Därför borde jungfrun resa till… Puerto de Mogan, Gran Canaria.

Vågen

Vågen strävar alltid efter rättvisa och balans i livet. Du är väldigt inkluderande och känner av när någonting inte är som det ska. Vågen tänker ofta om i beslut och kan därför anses vara opålitliga. Du har lätt att jämföra saker och söker efter den perfekta balansen i livet.

Därför borde vågen resa till… New Delhi, Indien.

Skorpionen

Skorpionen lever i nuet och tar vara på livet. Du litar på sig själv och kan ibland ha svårt att lita på andra. Skorpionen har lätt att känna in stämningar och att läsa av personer. Du är passionerad, envis, stabil och vill alltid ha kontroll.

Därför borde skorpionen resa till… Santorini, Grekland.

Skytten

Skytten är alltid ärlig och vill, till varje pris, känna sig fri. Du känner dig själv och har inga problem att vara själv. Skytten har en skön inställning till livet och är väldigt lätt att umgås med. Du förlåter lätt och har inga problem att snabbt gå vidare.

Därför borde skytten resa till… Sydney, Australien.

Stenbocken

Stenbocken har alltid ett tydligt mål och är väldigt ambitiös. Du är duktig på att spara lika mycket energi som du gör av med. Den spenderar pengar på praktiska saker och undviker onödiga utgifter. Stenbocken är både praktisk och realistisk och kan ibland uppfattas som tråkig.

Därför borde stenbocken resa till… Köpenhamn, Danmark.

Läs mer!
Smycken med ditt stjärntecken – 24 fina köp
Ta reda på vilken Disneyprinsessa du är – baserat på ditt stjärntecken
Så flörtar du på bästa sätt – enligt ditt stjärntecken

Av: Mina Gilbertsson

Foto: IBL