Födelsemånad och personlighet

Vad din födelsemånad avslöjar om din personlighet

Vad säger egentligen din födelsemånad om din personlighet? Här kan du läsa om alla dina personlighetsdrag och på så sätt lära känna dig själv lite bättre!
De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken
1:56

Efter reklamen: De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken

(1:56)

Slå på ljud

Du vet säkert redan vad ditt stjärntecken säger om dig, men visste du att din födelsemånad faktiskt kan förklara en hel av dina personlighetsdrag? Månaden du är född i kan avslöja hur andra ser på dig, varför du känner som du gör eller vilka tankar du har om livet.

Här kan du se vad din födelsemånad säger om dig:

Januari

Om du är född i januari så har du en extremt hög arbetsmoral och ser alltid till att få dina uppgifter på skola eller jobb gjorda. Du är definitivt inte rädd för att säga vad du tycker om olika saker. Du är extremt envis, påstridig och är född till en ledare. Du vet att du vill lyckas och är bestämd när det gäller din framgång, men du tycker också om att vara en mentor och att lära dig saker av andra personer.

Februari

Du är med största sannolikhet en riktigt kreativ person om du är född i februari. Du har ständigt nya projekt som du jobbar med och din fantasi har inga gränser. Du älskar att ha intelligenta konversationer och tycker inte om ytliga personer. Andra personer kallar dig ofta för en fri själ som gör som du vill. Du uppfattas även som lojal, ärlig och uttrycksfull med vad du tycker och känner.

Mars

Du som är född i mars är troligtvis en av de mest kreativa och fantasifulla människorna på jorden. Du upplevs dock ofta som en ganska blyg och tyst person som ofta tänker och grubblar på saker. Du säger sällan vad du egentligen tycker och du delar inte med dig av dina tankar särskilt ofta. Du tycker inte riktigt om högljudda eller störiga platser, utan du behöver din ensamhet ibland för att vara som lyckligast.

April

Du som är född i april är förmodligen en person som ofta söker uppmärksamhet och trivs med att stå i centrum. Du tycker absolut inte om när andra människor säger åt dig vad du ska göra, och du vill hellre leda än följa. Du söker ständigt efter nästa äventyr och du gör ofta en sak innan du tänker igenom den ordentligt. Du har heller inga problem med att säga vad du tycker och tänker!

Maj

Om du är född i maj så är du förmodligen en ganska ombytlig person. Ena dagen kan du vilja ha något mer än någonsin, för att nästa dag vilja ha någonting helt annat. Du har väldigt lätt för att uttrycka dig och du älskar att prata med folk som du träffar på diverse ställen. Ofta är personer som är födda i maj väldigt smarta, och det låter ju väldigt bra?

Juni

Om du är ett junibarn så tillhör du förmodligen gruppen med världens mest känsliga människor. Du uttrycker dig på ett mjukt sätt och kan nästan uppfattas som lite blyg, men det här är två egenskaper som andra människor gillar dig för. Du gillar att tänka långsiktigt och kommer ofta på nya kreativa idéer som du delar med andra. Det finns en helt annan värld inom dig än vad ögat ser, men du släpper gärna in folk i den.

Juli

Du som är född i juli är med största sannolikhet en väldigt social person som älskar att umgås med andra människor. Du får inte nog av äventyr och du lever ditt liv för att fylla det med roliga upplevelser. Ibland kan dock andra tycka att du har lite för bra självförtroende, men det är ju bara bra? Trots att du för det mesta är glad och uppåt finns det mystiska sidor av dig som inte syns förrän någon vågar skrapa lite på din yta.

Augusti

Du som är ett augustibarn är född till en naturlig ledare. Du står alltid upp för det du tror på, trots att det ibland uppfattas av andra som att du är en bossig person med mycket åsikter. Du tänker ofta kritiskt, vilket gör dig smart, men du har lite problem med att uttrycka dina känslor till andra. Men det går att jobba på!

September

Du som är född i september månad har väldigt höga förväntningar på andra personer, så du är därför ganska ofta besviken när personer i din närhet inte lever upp till dessa förväntningar. Du är förmodligen väldigt envis och kan vara långsint om någon har gjort dig riktigt arg. Du är även något av en perfektionist, men trots det är du en väldigt snäll, kreativ och känslig person.

Oktober

Du som är född i oktober är förmodligen en person som är väldigt stabil och balanserad, till skillnad från personer födda i andra månader. Däremot tycker du inte om att bli konfronterad, eftersom det gör dig nervös och därför undviker du det så mycket du kan. Du är väldigt kärleksfull när det kommer till dina vänner och din familj, men är också en väldigt självständig person som klarar dig bra på egen hand.

November

Om du är ett novemberbarn så är du med största sannolikhet en person som gillar att hålla dina hemligheter för dig själv. Väldigt ofta döljer du dina riktiga känslor för andra, du avskyr när andra säger åt dig vad du ska göra och du föredrar att göra succé på egen hand. Du är även en impulsiv person som inte är rädd för särskilt mycket och som inte låter dig stoppas av något.

December

Du som är född i december är en riktig äventyrare. Du är också en av de mest generösa människorna som andra någonsin kommer att träffa. Du har dock en ganska kort stubin med personer när det kommer till stolthet. Andra kännetecken för decemberbarn är att du ofta är på väg någonstans och har svårt för att sitta still.

Läs mer:
25 barnprogram du bara ÄLSKADE på 00-talet
Kändisarnas galna födelsedagsfester
Test: Planera din födelsedagsfest och få reda på vilket band som borde spela

Foto: IBL

Stjärntecken du matchar med
0:53

Efter reklamen: Stjärntecken du matchar med

(0:53)

Slå på ljud