Fem saker du borde göra varje söndag för att få en mer effektiv vecka

Fem saker du borde göra varje söndag för att få en mer effektiv vecka

Starta kommande vecka på bästa sätt genom att avsluta den här på topp. Här är verktygen för att få en så effektiv vecka som möjligt.

Är söndag lika med sovmorgon och soffmys? Vilodag i all ära, men om du vill spara tid och bli mer effektiv kan söndagen vara din perfekta dag för förberedelser. Här är fem tips på saker du borde göra varje söndag för att få en mer effektiv, kommande, vecka.

1.Städa

Mycket att göra i skolan? Det är alltid enklare att ta sig igenom en stressig vecka om du har ett städat rum att komma hem till. Använd söndagen till att noggrant städa ditt rum så du enklare kan hålla det rent under veckan.

2.Välj ut outfits för hela veckan

Genom att planera veckans outfits varje söndag sparar du in tiden du annars hade lagt på det varje morgon. Hörde vi snooze?

3.Gör en att-göra lista

Skriv en lista över allt du ska göra i veckan. Du kommer ha stenkoll på allt vad läxor heter och du slipper oroa dig för att du har glömt bort någonting viktigt.

4.Skäm bort dig själv

Söndagar är som gjorda för skönhetsbehandlingar. Inte nog med att du kommer älska känslan av att krypa ner ren i sängen efteråt, du startar också veckan så fräsch som möjligt.

5.Slappna av

Självklart ska söndagarna även tillbringas i soffan. En hel dag med en bra serie eller din favoritbok borde vara en självklar del av alla söndagar för maximal uppladdning inför kommande vecka.

Av: Ellinor Lindholm

Foto: IBL

10 Roliga saker att göra vid tristesse
Slå på ljud