Då ska ni göra slut – enligt astrologin

Då ska ni göra slut – enligt astrologin

Ibland lever kärleken vidare länge, ibland tar den plötsligt slut. Här är de viktigaste signalerna på att din partner är på väg bort – i alla fall enligt astrologin.
Aprilskämten vi aldrig glömmer
1:18

Efter reklamen: Aprilskämten vi aldrig glömmer

(1:18)

Slå på ljud

Ibland kan det krävas hårt arbete för att en relation ska fungera, men ibland är det också bra att veta när det är dags att gå – för gott.

Här är signalerna från respektive stjärntecken som avslöjar när du och din partner egentligen inte vill mer.

Vädur (21 mars-20 april)

En vädur älskar att tävla och står gärna som segrare i allt de gör. Men om allt till slut är en enda stor tävling och din vädur börjar att behandla dig som en fiende istället för en allierad – då är det dags att gå.

Oxe (19 april–20 maj)

Oxar älskar beröring och tar gärna på sin partner för att visa sin kärlek. Om din oxe snarare verkar kall och avstår från att mysa kan det signalera att de är på väg bort ur ditt liv.

Tvilling (20 maj–21 juni)

Tvillingar pratar gärna om allt mellan himmel och jord, så om din tvilling plötsligt slutar att kommunicera med dig är det inte ett bra tecken. Om ni har fastnat i att sitta tysta utan att diskutera kan det tyda på att spänningen mellan er helt enkelt är för hög och att ingen konversation i världen kan fixa det.

Kräfta (21 juni–22 juli)

Tillit är viktigt för kräftan eftersom det oftast tar ett bra tag innan de öppnar upp sina hjärtan. I en relation vill de ofta berätta hur de känner, och att du gör det också. Om de inte gör det kan det vara ett tecken på att de får sitt känslomässiga stöd någon annanstans, vilket inte brukar vara positivt när det gäller kräftor.

Lejon (22 juli–22 augusti)

Lejon är romantiska och sensuella, och sex brukar betyda mycket för dem. Om ditt lejon plötsligt inte alls verkar så intresserad av det, kan det vara en signal på att de får det från någon annan. Oavsett om det betyder att de är otrogna eller bara lite förtjusta i någon annan för tillfället betyder det att passionen håller på att svalna och er relation likaså.

Jungfru (23 augusti - 23 september)

Jungfrun älskar att planera och har ofta långsiktiga planer, även när det kommer till relationer och människor de älskar. Om du märker att din jungfru inte längre involverar dig i framtidsplanerna är det dags att börja planera din egen exit.

Våg (22 september–23 oktober)

Vågar älskar partnerskap och balans och bryr sig väldigt mycket om sin partners syn på saker. När din våg inte längre försöker bry sig om att se saker ur din synvinkel, utan endast verkar fokusera på sig själv är ni inget team längre, vilket kan betyda att vågen har zonat ut.

Skorpion (23 oktober–22 november)

Skorpioner har ofta hett temperament och älskar med stor passion. De spelar ofta små spel i kärlek, men kan också gå så långt att de blir rentav elaka mot sin partner - speciellt om de är på väg bort.

Skytt (22 november–21 december)

Att vara tillsammans med en skytt är alltid ett äventyr, vilket är så de själva föredrar att ha det. När äventyret inte längre känns kul, ni har slutat att ha roligt tillsammans och hamnat i en vardagsrutin kan det tyda på att du och din skytt är på väg åt olika håll.

Stenbock (22 december – 19 januari)

Stenbockar är kända för att älska att jobba och att vara extremt ambitiösa i sitt yrke. Men när det verkar som att din stenbock inte har någon tid över alls för dig och snarare konstant använder jobbet som en ursäkt att slippa ses har ni ett problem.

Vattuman (19 januari–18 februari)

Vattumannen älskar sina vänner, så om du är tillsammans med en vattuman är det av största vikt att du kommer överens med hens vänner. Om din vattuman plötsligt inte längre bjuder in dig till att träffa kompisarna, utan snarare väljer att umgås med dem istället för dig, kan det vara ett tecken på att hen inte längre anser att er relation funkar.

Fisk (19 februari – 20 mars)

Fiskar är känsliga själar som känner med alla runtomkring sig, och de lägger gärna all sin tid och energi på sin relation. När din fisk då plötsligt inte verkar bry sig om dig och ditt välmående är det en stor varningssignal på att något inte står rätt till.

Foto: TT

Källa: Cosmopolitan

Relaterade artiklar
Horoskop vecka 14 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken
5 populära seriekaraktärer – som (helt i onödan) dog i sista avsnittet