Bästa filmen för att komma över ett ex – baserat på ditt stjärntecken

Bästa filmen för att komma över ett ex – baserat på ditt stjärntecken

Hämtar du dig från ett jobbigt uppbrott? Här är filmen du bör se – baserat på ditt stjärntecken.
Paren som visar att det finns äkta kärlek i Hollywood
Slå på ljud

Kärleken är ofta underbar, ända till det att den tar slut vill säga. Här är filmerna du bör se när du hämtar dig från en jobbig separation – baserat på ditt stjärntecken!

Vädur

Om det är någon som kan se positivt på livet är det Väduren, och de strävar efter att ständigt utvecklas och förbättra sina liv, och då speciellt efter ett uppbrott. Filmen Broken Hearts Gallery kretsar kring Lucy som bestämmer sig för att använda sin smärta för att starta ett konstgalleri som hyllar alla hennes tidigare relationer. För att göra en lång historia kort blir galleriet en stor succé, hennes hjärta blir helt igen och exen fick känna på hennes ilska.

Oxe

Oxar ger verkligen allt i ett förhållande och när det tar slut har de svårt att släppa taget. Filmen Addicted To Love handlar om Maggie och Sam, vars ex har lämnat dem för att bli tillsammans med sina respektive ex. Precis som vilken Oxe som helst planerar de noga sin hämnd, och får likväl dåligt samvete för det.

Tvilling

Om det är någon som vet hur viktigt det är att gå all in när man ska hämnas på en före detta kärlek är det Tvillingen. De vill definitivt att personen som har sårat dem ska veta exakt vad de har gjort. I filmen John Tucker Must Die bestämmer sig ett gäng gymnasiestudenter sig för att hämnas på killen som har playat dem alla – John Tucker. De gör upp en plan för att hämnas och få honom att lida.

Kräfta

Woman On Top handlar om Isabella som lämnar sin otrogna man och reser iväg från Brasilien till San Francisco. Förutom att hon har en fling med sin bästa kompis för att komma över exet får hon även ett eget matprogram på tv som gör succé. Och i samma veva försöker exet få henne tillbaka med alla medel.

Som alla kräftor vet är det svårt att gå vidare, även om man har gjort allt som krävts mentalt. Kärleken övervinner oftast allt, men det är okej att låta ett ex svettas lite under tiden.

Lejon

Det värsta ett Lejon kan tänka sig är att en partner krossar deras hjärta utan anledning eller utan att vara ärliga med dem. Att komma över ett ex är också svårt, speciellt när man ser dem överallt (eftersom de är kända och att deras nya också är det).

I filmen Forgetting Sarah Marshall är Sarah inte riktigt ärlig mot Peter Bretter vilket gör att han blir totalt krossad (ett Lejons absoluta mardröm). Ända till han hittar en ny, det vill säga.

Jungfru

Jungfrur är rätt chilla överlag ända till deras tålamod testas rejält, i relationer vanligtvis när de har gett någon en miljon chanser men hen ändå fortsätter svika dem. Om någon har gått över deras gränser för många gånger finns det dock ingen återvändo.

I Acrimony får Melinda reda på att hennes make har varit otrogen trots att han lovat i åratal att han inte har varit det. Samtidigt har hon investerat tid, pengar och energi och stöttat honom till hundra procent för att få hans karriär att växa.

Våg

Vågar vill ogärna att någon kommer och petar i deras förhållande, särskilt om det handlar om ett gammalt ex till partner. I filmen The Incredible Jessica James kommer exfrun till hennes nya kille och försöker förföra honom, vilket Jessica ser. Precis som Jessica förlåter också Vågen ofta sin partner om de i sin tur lovar sin partner en ljus framtid.

Skorpion

Om det är någon som gillar att hämnas är det garanterat Skorpionen, och de skyr inga medel för att göra det. Bad Boys For Life handlar om ett ex som försöker hämnas på Mike Lowrey (Will Smith) då han har försökt få in henne i fängelse, trots att de har ett barn tillsammans. Allt är som bekant tillåtet i kärlek och krig, helt enligt Skorpionens melodi.

Skytt

När Elle Woods blir dumpad av sin pojkvän (i filmen Legally Blonde) för att hon inte är "seriös nog", bestämmer hon sig, på ett typiskt Skytt-sätt, för att bevisa att han har fel. Även om Elle börjar studera juridik på Harvard enbart för att vinna exet tillbaka, inser hon snart att hon är smart, får självförtroende och inser att hon klarar sig bättre utan exet.

På ett äkta Skytt-sätt får hon också sista ordet genom att få ett riktigt bra jobb efter examen, många nya vänner och en stöttande fästman, medan han får gå därifrån tomhänt.

Stenbock

Stenbockar blir gärna nostalgiska när de tänker på det förflutna och det är just därför filmen Eternal Sunshine Of the Spotless Mind passar stjärntecknet så bra. Joel och Clementine har haft ett tumultartat förhållande, vilket är anledningen till att de också har gjort slut. I kampen för att komma vidare från varandra ser de till att ta bort sina respektive minnen av varandra. Dessvärre hjälper inte det utan de fortsätter att längta efter varandra.

Vattuman

När två barndomskompisar har ett one night stand kan stämningen bli lite konstig, särskilt när man inte har träffat varandra på 15 år och plötsligt springer in i varandra. Om det kretsar handlingen kring i Always Be My Maybe, och i ett försök att få den stämningen att försvinna återupptar paret istället sin vänskap och blir bästa vänner istället, precis som en Vattuman skulle göra. Det går ju som bekant dock sådär.

Fisk

I Scott Pilgrim vs. the World blir Scott Pilgrim kär i Ramona Flowers utan att veta att många av hennes ex fortfarande är kära i henne också, och i sin tur gör allt de kan för att sabotera deras förhållande. I sann Fisk-anda visar filmen hur långt någon kan vara villig att gå för att försvara sin partner och vinna hens hjärta.

Foto: Rex

Källa: Teenvogue

Relaterade artiklar
Kändisarnas mest misslyckade tatueringar
9 saker gen Z gör som millennials verkligen inte förstår sig på