Höstlov

8 anledningar till att hösten är den bästa årstiden

Nu är äntligen hösten här! Det innebär mysigare kläder, varm choklad och tända ljus.

1. Hösten är definitivt den finaste årstiden

Hur fint är det inte på hösten? Alla löv i massa olika färger! Det absolut bästa är dessutom att hoppa i löven eller kasta dem omkring sig, och såklart samtidigt spela in en TikTok.

2. Vädret är perfekt på hösten

Det alltid för varmt eller för kallt ute, men på hösten då är det perfekt! Då är det dessutom så mycket lättare att klä sig. Du kan ha både sommarkläder och vinterkläder!

3. På hösten kan du ha dina bästa och skönaste kläder

Skinnjacka, halsduk, koftor och stickade tröjor. Behöver vi säga mer? Höstkläder är bäst!

4. Hösten är den mysigaste årstiden

Hösten är så mysig! Det bästa som finns på hösten är att tända massa ljus, och ta ett skönt bubbelbad eller mysa i soffan framför en film!

5. Halloween!

Halloween är ju något av det roligaste som händer på hela året. Bestämma vad man ska klä ut sig till, gå på halloweenfest och såklart skrämma folk. Vad ska du klä ut dig till?

6. Vi kan fortfarande hänga utomhus

Även om det blir kallare på hösten kan vi fortfarande sitta utomhus när solen är framme. Bästa är att sitta på ett fik med några vänner, omlindande av filtar. Hur mysigt??

7. Dricka varm choklad med marshmallows

Under sommaren är det cola med is som gäller men på hösten blir det varm choklad. Gärna varm choklad med marshmallows, hur gott?

via GIPHY

8. Många tv-serier kommer tillbaka

Under sommaren tar många tv-serier uppehåll och kommer tillbaka lagom till hösten. Så mysigt att krypa ner i soffan med sin bästis och ha serie-marathon! Här har du massa bra tips på serier.

Läs mer:
Horoskop: Så blir ditt höstlov 2020
Kändisarnas mest minnesvärda halloween-outfits genom tiderna

16 saker du och din BFF borde göra på höstlovet

Foto: Unsplash