5 populära seriekaraktärer – som (helt i onödan) dog i sista avsnittet

5 populära seriekaraktärer – som (helt i onödan) dog i sista avsnittet

Att vissa tv-karaktärer måste dö förstår vi, men att vissa av dem dör i de allra sista avsnitten känns bara totalt onödigt. Här är fem exempel!
6 gånger som barnversionen av en TV-karaktär är riktigt lik den vuxna
0:44

Efter reklamen: 6 gånger som barnversionen av en TV-karaktär är riktigt lik den vuxna

(0:44)

Slå på ljud

Skratt, tårar, chock. De där riktigt bra tv-serierna framkallar verkligen alla sorts känslor, men ibland undrar man vad skaparna egentligen tänkte när de valde att döda vissa karaktärer precis innan berättelsernas slut.

Här är exempel på några av de mest onödiga dödsfallen i slutet av serier.

Ps! STOR varning för spoilers.

Daenerys i Game of Thrones

Daenerys i Game of Thrones.

Det finns en hel del omskakande ögonblick i serien Game of Thrones, och ett av de mest chockerande, och faktiskt onödiga, dödsfallen är när Jon Snow sticker en dolk i hjärtat på sin älskarinna/faster Daeanerys Targaryen. Daenerys, som vid tillfället är förblindad av makt och sorg, dog precis när hon var som närmast att få det hon alltid drömt om – det vill säga järntronen, och det är tyvärr bara sorgligt.

Tiffany i Orange is The New BlacK

Tiffany i Orange Is The New Black.

Även i Orange Is The New Black finns det en del dödsfall som bara känns totalt onödiga, och ett av dem är när karaktären Tiffany dör. Eftersom hon dör på grund av ett missförstånd i det allra sista avsnittet känns det tråkigt att man får lämna serien med den tragiska händelsen i huvudet istället för något mer konstruktivt eller positivt.

Justin i 13 Reasons Why

Justin i 13 Reasons Why.

Justin går igenom en hel del i 13 Reasons Why. I slutet av serien hinner han äntligen må bra ett tag – men så går han plötsligt bort, vilket chockade många. Att han först får chocken att han drabbats av aids och sedan dör direkt efter känns lite väl chockartat, men också typiskt för serien.

Andrea i Breaking Bad

Andrea i Breaking Bad.

Andreas död i Breaking Bad kändes dessvärre totalt onödig för själva handlingen. Med tanke på att hon har en son kändes det bara för hemskt, och eftersom Jesse även fick gå igenom andra hemskheter blev det inte precis bättre av att han fick se sin stackars flickvän bli dödad framför honom.

Dani i The Haunting of Bly Manor

Dani i The Haunting of Bly Manor.

Dani och Jamies kärlekshistoria i The Haunting Of Bly Manor var otroligt fin, så att Dani plötsligt dog i serien kändes inte alls särskilt nödvändigt. Dani offrade sitt liv för barn som inte ens kom ihåg henne och det var visserligen nobelt, men som sagt, onödigt eftersom man gärna hade hoppats på ett bättre slut för paret.

Foto: TT

Källa: Buzzfeed