Pink och Shakira i likadana klänningar.

14 gånger kändisar klätt sig i likadana kläder

Trots det stora utbudet av olika outfits har det hänt att kändisarna valt att klä sig exakt likadant, och ibland vid samma tillställningar. Här är 14 gånger som kändisar klätt sig i likadana kläder.
TV: 14 kändisar som burit likadana kläder på röda mattan
1:26

Efter reklamen: TV: 14 kändisar som burit likadana kläder på röda mattan

(1:26)

De jobbar ofta i nära samarbete med sina stylister med noga utvalda kläder inför olika premiärer och tillställningar. Men precis som för oss andra händer det även att kändisarna dyker upp i likadana kläder. Här listar vi 14 gånger som kändisarna klätt sig exakt likadant!

Bar Rafaeli och Elsa Pataky

Bar Rafaeli och Elsa Pataky bar likadana klänningar vid Cannes filmfestival 2008.

Vid Cannes filmfestival 2008 bar modellen Bar Rafaeli en lavendellila klänning på premiären av Blindness. Vid samma festival fast på en annan visning bar skådisen Elsa Pataky en likadan klänning.

Zendaya Coleman och Storm Reid

Zendaya Coleman och Storm Reid bar likadana kostymer med mönster.

Amerikanska skådespelarna Zendaya och Storm fastnade både för den mönstrade kostymen med en topp i samma print. Setet har faktiskt designats av Zendaya själv och lanserades i samarbete med Tommy Hilfiger x Zendaya.

Katy Perry och Kat Graham

Katy Perry och Kat Graham bar likadana byxdresser.

Artisten Katy Perry valde en regnbågsfärgad byxdress i paljetter när hon skulle gästa Good Morning America 2017. Skådespelaren Kat Graham valde att bära en likadan stass vid en premiär en tid senare.

Lupita Nyong'o och Meghan Markle

Lupita Nyong'o och Meghan Markle i likadana röda klänningar.

I mars 2017 närvarande hertiginnan av Sussex, Meghan tillsammans med sin man prins Harry vid Mountbatten Festival of Music i London. Meghan bar en röd klänning med kappa. Skådespelaren Lupita Nyong'o valde att bära en liknande klänning vid Golden Globe Awards 2014.

Zendaya Coleman och Timothée Chalamet

Zendaya och Timothée Chalamet i rosa kostymer.

Skådespelarna Zendaya och Timothée Chalamet valde båda två att äntra röda mattan i en ceriserosa kostym. Zendaya bar den tre år före och vi kan väl gissa att Timothée inspirerades av hennes val?

Kim Kardashian och Winnie Harlow

Kim Kardashian i en grön klänning med gult mönster.

Kim Kardashian klädde upp i en gröngul klänning vid ett event i Los Angeles 2019. Samma outfit bär modellen Winnie Harlow i Paris bara några dagar senare.

Meghan Markle och Victoria Beckham

Meghan Markle och Victoria Beckham i likadana klänningar.

Victoria och David Beckham är mycket goda vänner med prins Harry och Meghan. I samband med Commonwealth Day valde Meghan att bära en klänning från Victorias klädmärke.

David och Victoria närvarade vid ett bröllop i Spanien och Victoria bar sin egen design dagen till ära.

Kate Bosworth och Anna Kendrick

Kate Bosworth och Anna Kendrick i likadana klänningar.

Skådespelaren Kate Bosworth bar den glittriga klänningen vid filmpremiären av Superman Returns 2006. Elva år senare bar skådisen Anna Kendrick en likadan klänning vid premiären av Pitch Perfect 3 år 2017.

Dua Lipa och Gigi Hadid

Dua Lipa och Gigi Hadid i likadana kläder.

Fotomodellen Gigi Hadid bar en färgsprakande byxdress från Versace vid CFDA Fashion Award 2018. En månad senare bar sångerskan Dua Lipa en likadan dress vid ett event i New York. Det som skiljde byxdressarna åt var snittet i halsen. Duas var designad med en polokrage och Gigis med en omlottkrage.

Christina Applegate och Rachel Griffiths

Christina Applegate och Rachel Griffiths i likadana sidenklänningar.

De två skådespelarna närvarade vid samma middag för Premiere Women i Hollywood. De satt inte bara vid samma bord utan bar även två exakt likadana sidenklänningar med blommönster.

Beth Behrs och Emmy Rossum

Beth Behrs och Emmy Rossum i likadana svarta klänningar med spets.

Spetsklänningen tilltalade skådisarna. Emmy Rossum bar klänningen vid en filmpremiär och en dag senare bar Beth en likadan klänning vid premiären av The Female Brain i Los Angeles.

Jean Smart och Hannah Einbinder

Jean Smart och Hannah Einbinder på röda mattan i likadana smookingar.

Vid premiären av dramakomedin Hacks 2021 närvarande Jean Smart och Hannah Einbinder som båda spelar i serien och matchade med likadana smokings från Max Mara.

Pink och Shakira

Pink och Shakira i likadana klänningar.

Sångerskorna närvarande vid MTV Video Music Awards 2009 och glittrade ikapp i likadana klänningar.

Aubrey Plaza och Elizabeth Olsen

Aubrey Plaza och Elizabeth Olsen i likadana klänningar.

Skådespelarna Aubrey Plaza och Elizabeth Olsen deltog vid premiären av Ingrid Goes West 2019 som de båda spelar i. De valde dessutom att klä sig i likadana klänningar från Marc Jacobs.

Foto: TT

TV: 10 outfits från MET-galan - kändisarna på röda mattan
1:39

Efter reklamen: TV: 10 outfits från MET-galan - kändisarna på röda mattan

(1:39)

Relaterade artiklar

Kändisarna som klätt ut sig till andra kändisar på Halloween – och det är SÅ bra