euphoria

11 saker om dig själv som du bara skulle erkänna för din BFF

Alla har vi saker som vi skäms för, eller inte vågar berätta för andra, men när det kommer till din BFF kan du berätta allt. För du vet att hon inte kommer döma dig!

1. Hur mycket tid du lägger på att fantisera om din kändiscrush

Andra hade förmodligen tyckt att du var knäpp i huvudet, din BFF förstår precis.

2. Att du inte fick så bra betyg som alla andra tror

Det är inte lätt att berätta för alla i klassen att du inte fick den poäng du förväntat dig på provet. Men du vet att din BFF kommer tycka att du är grym, oavsett betyg.

3. Att du har varit otrogen

Det är inte direkt någonting du brukar gå runt att skryta om men du har brutit mot den största regeln i ett förhållande. Det kan du berätta för din BFF utan att hon sprider det vidare.

4. Hur det är i er familj – egentligen

Utåt sett kan det verka som att alla har det perfekt i sina familjer men för det mesta finns det något problem, stort som litet. Självklart kommer din BFF lyssna när du är ledsen och behöver prata om det!

5. Att du har testat att provkyssa dig själv på handen

Du ser fram emot din första kyss eller hångel och har testat att kyssa dig själv på handen för att se hur det känns. Sen diskuterade du och din BFF hur ni tror att det kommer vara när det händer.

6. Att det var du som fes

Du vet den där gången där alla bara ”vem är det som har fisit?” när en lukt börjar sprida sig i rummet. Du satt tyst men för din BFF kan du avslöja att du var den skyldige.

7. Att du stalkar ditt ex nya flickvän

Även om ni gjort slut och du gått vidare (nåja) så kan du inte låta bli att ha koll på hens nya flickvän i sociala medier. Din BFF är din FBI-partner och hjälper dig att stalka!

8. Anledningen till att du tackade nej var för att du inte hade råd

Alla andra fick ursäkten ”jag har inte tid” medan din BFF får veta att det var för att din månadspeng var slut när ni skulle på bio förra gången.

9. Vilken musik du helst lyssnar på (när ingen annan är med)

Du har en spellista på Spotify som du bara kan sätta på när du är själv med din BFF – för att ni älskar samma ”dåliga” musik.

10. Vad du tycker om ditt utseende – egentligen

Det är lätt att stå och klaga på sin kropp i omklädningsrummet med alla andra (för det är ju vad man ”borde göra”) men vad du egentligen tycker säger du inte högt. Oavsett om det är att du är nöjd med allt eller om du mår dåligt när du ser dig själv i spegeln så delar du bara de tankarna med din BFF.

11. Vilka dina största drömmar är

Du drömmer om att flytta, resa eller komma in på en utbildning där det krävs höga betyg. Många gånger kan det vara svårt att berätta om sin drömmar, med risk för att någon ska döma eller säga ”det kommer du aldrig klara av”. Men du vet att din BFF tror på dina drömmar lika mycket som du gör.

Läs mer!
15 pinsamma saker alla gör men aldrig erkänner
Sex omtänksamma saker du kan göra för den du tycker om
Test: Vilken kändis-duo är du och din BFF?

Foto: TT