10 saker du måste testa under 2018

10 saker du måste testa under 2018

Nytt år, nya händelser! Har du ingen egen bucket list för 2018 har vi satt ihop en åt dig här!

1. Träffa en ny kompis

Oavsett om du redan har massor vänner, eller inte har så många alls, så är det alltid roligt att få in nya personer i sitt liv. Börja skriva med någon på sociala medier eller säg hej till någon ny i skolan – det förlorar du ingenting på.

2. Åk till en plats där du aldrig har varit

Att resa skapar minnen du aldrig kommer glömma. Kanske har familjen en rolig resa inplanerad eller så kan du och en kompis ta tåget till närmsta stad.

3. Testa en ny maträtt

Vi är ofta invanda med vad vi gillar att äta och väljer mat därefter. Men våga testa någonting nytt! Varför inte äta mer vegetariskt eller testa en rätt från en annan kultur?

4. Var din egen bästa kompis

Sluta klanka ner på dig själv, säga elaka saker framför spegeln eller straffa dig själv för att det inte gick så bra på provet. Det är dags att du börjar vara snäll mot dig själv!

5. Testa en ny frisyr, sminklook eller klädstil

Om du alltid kör på samma stil är det dags att våga bära någonting annat. Du behöver inte byta ut hela garderoben men köp någonting du tycker är snyggt men kanske inte riktigt vågat ha på dig innan. Eller klipp av dig håret! Det är om något är en nystart.

6. Berätta om dina känslor

Så din crush fick inte veta vad du känner för hen under 2017 heller? Då är det dags nu! Det kanske känns pinsamt och jobbigt men garanterat mycket bättre när du berättar om dina känslor. Det är för stort för att hålla för dig själv!

7. Gå på konsert

Musik upplevs inte bättre än när du är på konsert! Att se sina favoritartister live är en chans du inte kan gå miste om! Spana in vilka artister som spelar i Sverige under 2018 här.

8. Börja spara pengar

Kan låta som det tråkigaste någonsin men försök att inte göra av med dina pengar direkt. Att spara gör att du har möjlighet att köpa någonting dyrare längre fram plus att du inte behöver känna att du måste tacka nej till saker för att du inte har råd. Bättre att spara lite än ingenting alls!

9. Åk på sommarkurs eller läger

Gör sommaren till den bästa någonsin genom att träffa nya människor och åk iväg på kurs eller läger. Det finns allt ifrån tech-läger till språkresor. Google is your friend!

10. Sluta med det som får dig att må dåligt

Tyvärr, det här gäller dessvärre inte skolan och läxor utan vi tänker på allt annat. Håller du på med en sport du tröttnat på? Umgås du med en person som får dig att må dåligt? Det är dags att sluta med det nu! För att du ska må bättre måste du rensa ut det som gör livet jobbigt. Det kan kännas svårt och kräva lite mod men vi garanterar att du kommer må så mycket bättre efteråt.

Läs mer!
Sex nya tv-serier som kommer i år
Här är alla nya emojis som kommer under 2018
14 kändisfrisyrer som kommer få dig att vilja klippa page

Foto: IBL