mors-dag-presenter-tips-2017

10 saker du kan göra för din mamma på mors dag

På söndag är det mors dag och det finns flera saker du kan göra för att visa din mamma hur mycket du uppskattar henne.

1. Rama in foton

Har du ett jättefint foto på dig och din mamma? Se till att få det utskrivet och rama in det. Om du har många fina bilder så kan du också göra ett album.

2. Gå på bio

En mysig grej att göra tillsammans är att gå på bio. Låt din mamma välja film och spendera dagens tillsammans i biomörkret.

3. Gör frukost på sängen

Hur mysigt är det inte med frukost på sängen? Visa din mamma hur mycket hon betyder för dig genom att ge henne den bästa starten på dagen!

4. Ha en filmkväll

Välj ut alla din mammas favoritfilmer och köp allt gott hon älskar. Därefter kan ni ha en supermysig filmkväll tillsammans!

5. Laga middag

Vet du vad din mammas favoriträtt är? Perfekt! Då kan du göra den på söndag. Om du inte känner för att laga mat kan du istället baka något!

6. Ha en heldag tillsammans

Något som de flesta föräldrar önskar sig är mer tid tillsammans med sina barn. Så boka inte in något på söndag utan se till att ni spenderar hela dagen tillsammans.

7. Låt din mamma bestämma

Om du verkligen inte kommer på något att göra så kan du alltid fråga henne. Kanske vill hon gå på museum eller shoppa.

8. Presentkort

En annan bra present är att du kan göra egna presentkort. På kortet kan erbjuda dig att laga mat, städa eller tömma diskmaskinen.

9. Gör ett fint kort

Föräldrar älskar att höra hur mycket du älskar dem och varför inte berätta det med ett fint kort. Skriv ned allting du känner och hur mycket du uppskattar din mamma!

10. Köp en present

Alla uppskattar en present vare sig den är lite eller stor. Här är några tips på bra presenter att ge bort. Här hittar du tips på presenter!

Läs mer:
14 gånger du bara behöver din mamma (och ingen annan)
19 tecken på att din mamma är din bästa vän
16-åriga mamman Madeleine: ”Folk tog för givet att jag skulle göra abort”

Foto: IBL