10 bevis på att ditt liv äger

10 bevis på att ditt liv äger

Vissa dagar känns allt bara skit. Då är det extra viktigt att se positivt i det negativa. Svårt? Här ger vi dig tio anledningar att fira!

1. Du är älskad!

Även fast du kan känna dig mest ensam i hela världen ibland så finns det alltid minst en person som älskar dig, glöm aldrig det.

2. Du får bara ett liv

Ja, det kanske känns negativt. Men vänd på det! Du har bara ett liv, se till att leva det fullt ut. Bränn dina dyraste doftljus, bär dina finaste underkläder, ät den där kakan du suktar efter, spara dem inte till ett speciellt tillfälle som kanske aldrig kommer. Ta tillfället medan du har det.

3. Singel? Du har nära vänner

Är du en av många tjejer som deppar för att du inte hittat en pojk- eller flickvän? Tänk om! Forskning från University of Santa Barbara visar att du som är singel har mycket starkare vänskapsrelationer och en bättre relation till din familj än vad personer i ett förhållande har. Det är VERKLIGEN någonting att vara stolt över.

4. Du är tjej!

Och tjejer äger. Vi blöder varje månad utan att förblöda, vi backar varandra och vi har ett hjärta av guld. Vi är bäst. Punkt.

5. Du bestämmer över ditt eget liv

Visst, du kanske inte är 18 år och myndig än, men tänk på hur mycket fler saker du får göra nu än för bara något år sedan. Du behöver inte fråga dina föräldrar om du får ta med en kompis hem och det är betydligt lättare idag att smyg-äta godis utan att bli upptäckt.

Läs också: Så gör du för att det ska bli helg fortare

6. Du kan bli precis vad du vill!

Ja, det är faktiskt helt sant. Gillar du mode kan du designa din egen kollektion, gillar du bilar kan du bli testförare av sportbilar, gillar du bloggar kan du bli bloggerska. Med lite vilja kan du gå hur långt som helst.

7. Du kan drömma dig bort

Idag finns det all chans i världen att stalka den där snyggingen i parallellklassen på Instagram, få reda på precis ALLT om din idol via sociala kanaler och se dig mätt på bilder från Maldiverna och Thailand. Sväva iväg och dröm dig bort, då är chansen större att det en dag händer.

8. Du får vara kär i precis vem du vill

Du behöver inte smyga om du är kär i någon av samma kön, med ett annat ursprung eller är kär i tio stycken samtidigt. Det är OKEJ!

9. Känns livet fortfarande trist?

Om du känner att 2016 inte varit ditt år kan vi glädja dig med att du bara behöver stå ut i 25 dagar tills nästa. Se 2017 som en nystart i livet och låt det bli ditt bästa år ever.

10. Glöm inte: du har det roligaste kvar

Nu har du levt en femtedel av ditt liv, fattar du hur mycket tid du har kvar!? Du kan garanterat förvänta dig att kärleken blir starkare, bästisarna ännu bättre kompisar och framför allt, skoltiden blir roligare. Ja, för tiden på universitet blir garanterat the time of your life. Vi lovar!

Läs också:
Nio anledningar till att det äger att ha mens samtidigt som din BFF
Så gör du för att det ska bli helg fortare
19 sätt att hantera haters

Foto: IBL