Annons

Annons

Lista: Sommarens hetaste biopremiärerLadda upp med läsk och popcorn, filmsommaren är snart här (och den är fylld av hunkiga och snygga tjejer och killar!)

Vad vore en sommar utan biofilm? Supertråkig! Det finns mycket smaskigt att se fram emot på bioduken i sommar. Eller vad sägs om Zac Efron och Anna Kendrick i komedin ”Mike and Dave Nedds Wedding Dates”, Elle Fanning som Ray som vill göra en könskorrigering i ”About Ray” eller en halvnaken Alexander Skarsgård i ”Legenden om Tarzan”?
Här är filmerna vi på FRIDA lite extra fram emot i sommar:

Annons

nice guys

”The Nice Guys” (Biopremiär den 8 juni)
Det är väl ingen som klagar över att få se hunken Ryan Gosling på bioduken? Han och Russell Crow spelar torpeden och privatdetektiven som samarbetar för att lösa ett mord under 1970-talet. Det är få personer som lyckas se heta ut i den mustaschen, men Ryan Gosling är givetvis en av dem!

neon

”The Neon Demon” (Biopremiär den 10 juni)
Varning! Det här är inget för den lättskrämde! Coola Elle Fanning spelar Jesse som flyttar till Los Angeles för att leva ut modelldrömmen. Men väl i storstaden är det inte bara snälla personer som vill använda Jesse’s skönhet…

NYSM2

”Now You See Me 2” (Biopremiär den 15 juni)
De fyra magikerna är tillbaka, och nu har Jesse Eisenberg och Dave Caplan och gänget fått förstärkning av ingen mindre än Daniel Radcliffe, som rekryterar dem för att utföra deras mest omöjliga rån någonsin. Daniel Radcliffe verkar ha en grej för magi-filmer minsann 😉

livet efter dig

”Livet efter dig” (Biopremiär den 17 juni)
Blev du också kär i Sam Claflin efter rollen som Finnick Odair i Hunger Games-filmerna? Då kommer du inte bli besviken på den här romantiska historien om Will som tappat lusten att leva efter att han blivit förlamad i en motorcykelolycka. Emilia Clarke axlar rollen som Louisa som tar jobb som Wills assistent och bestämmer sig för att vända hans negativitet.

independence day

”Independece Day: Återkomsten” (Biopremiär den 29 juni)
Alltså, vem kan få nog av Liam Hemsworth? Inte vi! Den 29:e juni ser vi honom äntligen på bioduken igen när han försöker rädda jorden från en utomjordisk attack. We like!

ice

”Ice Age – Scratattack” (Biopremiär den 8 juli)
Våra favoriter Sid, Manny och Diego är tillbaka! Denna gång hamnar ekorren Scrats i rymden i jakten på sitt älskade ekollon och råkar där sätta igång flera kosmiska händelser som påverkar hela Ice Age-världen. Vännerna måste återigen ge sig ut på äventyr.

tarzan

”Legenden om Tarzan” (Biopremiär den 13 juli)
Alexander Skarsgård i bar överkropp? Ja tack!
Till skillnad från Disney-filmen utspelar sig den här filmen efter att Tarzan och Jane (snyggingen Maggie Robbie) lämnat djungeln för ett vanligt liv. Men nu är det dags för Tarzan att återvända till djungeln. Psst! Heta scener utlovas!

freeheld

”Freeheld” (Biopremiär den 22 juli)
Varning för gråtfest! Det här är den sanna historien om Laurel som diagnostiseras med cancer och tvingas kämpa för att pensionen efter hennes död ska gå till flickvännen Stacie, något som hade skett automatiskt om hon levt i en heterosexuell relation. Vi ser fram emot detta drama med duktiga Ellen Page och Julianne More.

mike and dave

”Mike and Dave Needs Wedding Dates” (Biopremiär den 29 juli)
Alltså, Zac Efron, Anna Kendrick och Adam Devine (från ”Pitch Perfect”-filmerna) i en och samma film, kan det bli annat än bra?
Zac och Adam spelar två partyglada bröder som lägger ut en annons för att hitta dejter till sin systers bröllop på Hawaii. De hoppas på en riktig partysemester, men tjejerna de hittar tar festen till en helt ny nivå. Kommer garanterat bli sommarens skrattfest!

about_ray

”About Ray” (Biopremiär den 1 augusti)
Elle Fanning är glödhet i sommar. Hon syns inte bara i skräckrullen ”The Neon Demon”, utan också i detta drama om tonårige Ray som beslutar sig för att genomföra en könskorrigering. Ray är nämligen född i en kvinnokropp. Men för att korrigeringen ska vara möjlig krävs underskrift från Rays pappa som han inte sett röken av på flera år.
Vi tror stenhårt på Elle Fanning, som med stor sannolikhet kommer få sitt stora genombrott i sommar!

maggie robbie

”Suicide Squad” (Biopremiär den 3 augusti)
Sommarens mest efterlängtade actionrulle! Med superheta Cara Delevingne, hunkiga Scott Eastwood, vackra Maggie Robbie och vår svenska stjärna Joel Kinnaman i rollistan kan vi inte annat än LÄNGTA!
För en gångs skull är det inte hjältarna, utan skurkarna, vi följer. The bad guys skickas iväg på uppdrag att besegra en oövervinnerlig fiende. Men de upptäcker snart att det finns baktankar med uppdraget…

Bad-Moms-1

”Bad Moms” (Biopremiär den 12 augusti)
En riktig Mom Power-film med superbrudarna Mila Kunis, Kristen Bell och Christina Applegate.
Vad händer när mammorna går samman för att själva njuta av livet i stället för att ständigt vara andra till lags? Det är det kvinnorna utforskar i den här härliga girl power-komedin.

dory

”Hitta Doris” (Biopremiär den 16 augusti)
Alltså, som vi har längtat efter uppföljaren till vår favorit-Pixar! Den här gången ger sig fiskarna ut för att hitta Doris familj. Självklart är Ellen DeGeneres tillbaka för att göra den engelska rösten till Doris.

Av: Erika Svensson

Annons
Annons


AnnonsLaddar