Annons

Annons

Lista: Här är sommarens 20 hetaste killarSommaren är här och det är dags att lista att aktuella dudes som du borde hålla ett extra koll på under årets varmaste månader. Är din favorit med?!

1. Frans Jeppsson-Wall 17 år, artist.
1
Efter vinsten i Melodifestivalen 2016 med låten If I were sorry, och som Sveriges bidrag i Eurovision song contest den 14 maj, är Frans allas nya favoritkille. Han tog Sverige och våra hjärtan med storm och är en av våra mest aktuella nykomlingar i år.

Annons

2. Zayn 23 år, artist.
zayn
Exakt ett år efter att Zayn lämnade One Direction släppte han sitt första album som soloartist, Mind of mine. Han har verkligen suddat bort 1D-stämplen och gjort ett namn och en karriär för sig själv, vilket är imponerande. Vi diggar hans nya sound!
Förutom musiken så är det ett ständigt skrivande om tjejerna i Zayns liv, exet Perrie Edwards och hans nuvarande flickvän Gigi Hadid.
– Jag försöker att hålla det och musiken väldigt separerat. Jag försöker så mycket jag kan, men jag kan inte göra mer än så. Jag har lärt mig att hantera det, säger Zayn till Complex.
I hans musikvideo till debutsingeln Pillowtalk kysser Zayn Gigi. Många har påstått att deras romans var ett försök till att sprida hans solomusik men så var inte fallet.
– Vi lekte bara runt en massa. Det var liksom inte en del av inspelningen. Du vet när de brukar säga ”tagning”? Det gjorde de inte, de bara filmade allt.

Gilla FRIDA på Facebook

3. Zac Efron 28 år, skådespelare.

Ända sedan vi såg Zac i den första High school musical-filmen har han jobbat konstant. Det hinner knappt gå ett par månader innan han är aktuell i en ny film. Förutom Bad neighbors som hade premiär i början av maj är han aktuell i Mike and Dave need wedding dates som har biopremiär den 27 juli.

4. Marcus & Martinus 14 år, artistduo.
M&M
De har redan fått hela hemlandet Norge att dansa till hitsingeln Elektrisk, och nu är det Sveriges tur. Med schemat fullsprängt med spelningar och engelska låtar på g är de 14-åriga tvillingarna stekheta under sommaren.
– Det känns naturligt att börja köra på engelska nu, vi vill ju att så många som möjligt ska lyssna på vår musik. Det är mer utmanande, vilket vi bara tycker är roligt, säger Marcus till FRIDA.
Men med spelningar, intervjuer och ständiga uppdateringar både på Snapchat och Instagram finns det inte så mycket tid över till kärlek för killarna.
– Vi är båda singlar just nu. Vi reser och jobbar ju väldigt mycket så det är svårt. Vi har väl inte hunnit träffa de rätta än, säger Martinus.
Vill du se mer av killarna uppträder de på Liseberg 19 juni och på Gröna Lund 27 juni.

5. Isac Elliot 15 år, artist.
Isac Elliot
Vår finska favorit nöjer sig inte med att slå stort i Norden, han har siktet inställt på hela världen. Isac tillbringar allt mer tid i musikstudion i USA och har tidigare gjort en collab med Tyga (Kylie Jenners pojkvän red. anm.). Nu är han aktuell med senaste singeln Worth something.

6. Samir & Viktor 25 respektive 21 år, artistduo.
Samir och Viktor
Samir Badran och Viktor Frisk är två riktiga underhållare. Alla deras singlar har spelats extra flitigt under somrarna och det är inte annorlunda i år. Årets sommarplåga stavas Fick feeling.

7. 5 Seconds of summer 19-22 år, band.
5sos
Med en sommar fullsmockad med konserter världen över är 5 Seconds of summer otroligt heta. Kan de komma tillbaka till Sverige snart igen?

8. William Spetz 20 år, programledare.
8
Efter hans medverkan som programledare i finalen av Melodifestivalen 2016 har William blivit allt mer populär. Finns det någon som inte tycker att han är rolig nu för tiden? Tror inte det. I september ställer han sig på teaterscenen med den egna föreställningen Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?

9. Anwar Hadid 16 år, modell.
Anwar Hadid
Gigi och Bella Hadids lillebror Anwar, 16 år, går helt klart i samma fotstår som sina systrar. Innan han blev signad till IMG Models i februari, som är samma modellagentur som Gigi och Bella är signade till, har han synts i både Vogue och Nylon.
– Min familj är min grund, säger Anwar till Nylon.
Han fortsätter:
– Mina systrar är fantastiska. De har förmodligen lärt mig allt som jag någonsin behöver veta om tjejer. Min mamma är väldigt liberal men samtidigt gammaldags när det kommer till uppförande. Hon har lärt mig att alltid vara snäll och att behandla andra med respekt.
Bortsett från sin kända familj och vänner är Anwar som vilken tonårskille som helst. Han gillar ”allt från tjejer och bilar, till bergsklättring och riktigt god mat”. Även om modellkarriären drar igång på riktigt i år har han en femårsplan som innefattar att gå på college.

10. Sam Claflin 29 år, skådespelare.
LIVET EFTER DIG
Sam känns mest igen för sin roll som Finnick i The Hunger games-filmerna och från filmen Love, Rosie. Den 17 juni får vi däremot återigen se den charmiga engelsmannen i det romantiska dramat Livet efter dig som är baserat på boken med samma namn. Gråtfest utlovas och mycket troligt en ny kändiscrush.

11. The Vamps 20-22 år, band.
11
Med sin första egna Sverigespelning någonsin den 2 juni är The Vamps det nya favoritbandet alla borde lyssna på. Nya singeln I found a girl spelas flitigt hos oss på redaktionen och vi ser fram emot att se mer av de brittiska killarna i framtiden (psst. det ommer snart ut massa roligt material med dem på vår YouTube-kanal).

12. Scott Eastwood 30 år, skådespelare.
Scott
Vi älskade honom i The Longest ride och ser fram emot att se mycket av honom i framtiden. Han är bland annat med i den omtalade filmen Suicide squad som har biopremiär den 3 augusti.

13. The Fooo Conspiracy 17-19 år, band.
The Fooo Conspiracy
The Fooo Conspiracys fans är väldigt hängivna och ser snabbt till att bandets singlar toppar singellistorna. Vem sjunger inte med i My girl och Summer love?

14. Justin Bieber 22 år, artist.
14
Justin har varit ett hett samtalsämne i över fem år och den här sommaren är inget undantag. Med en världsturné som fansen väntat på i flera år och musik som lockar även de som tidigare dissat Bieber är han hetare än någonsin. Bieber is back, så är det bara.

15. Liam Pitts 13 år, YouTuber.
Liam
Laila Bagges son Liam är i full gång med sin egna YouTube-kanal. Han fokuserar sina klipp på att pranka sin mamma och responsen är väldigt positiv. Under kanalens två första månader fick han otroliga 70 000 prenumeranter och nu är han över 100 000.

16. The Tide 18-20 år, band.
The Tide - Press Photo
Det amerikanska bandet bildades förra året och är signerade till The Vamps skivbolag. De har varit förband under The Vamps turné men med tanke på succén ge gjort med singeln Young love kommer det inte dröja länge innan The Tide står på egna ben.

17. Troye Sivan 20 år, artist.
Troye Sivan
Någon som inte har förstått australiensaren Troyes storhet än? Han har drygt fyra miljoner följare på Instagram, är både artist, modell och skådespelare samt är en stor profil och förebild på YouTube. Spana in honom!

18. Tye Sheridan 19 år, skådespelare.
Tye
19-åriga Tye spelar den unga versionen av Scott Summers aka Cyclops i X-Men: Apocalypse som hade biopremiär den 20 maj. Helt klart en kille att hålla koll på!

19. Nathan Sykes 23 år, artist.
18
Musikbranschen satsar stenhårt på Nathan som tidigare var med i pojkbandet The Wanted. Tidigare i höstas släppte han singeln Over and over again, som gästas av Ariana Grande, och nu är han aktuell med låten Give it up.

20. Isaac Hempstead Wright 17 år, skådespelare.
Isaac
17-åriga Isaac syns återigen i rollen Bran Stark i Game of thrones säsong sex. Du tittar väl?

Läs även:
Recept: Så gör du din egen american milkshake med oreos
Fem stadier du går igenom första gången du köper en behå
13 gratis saker du måste göra med din BFF

Foto: Sony Music, Universal Music, SVT, IBL, Ola Axman, Warner brothers

Annons
Annons


AnnonsLaddar