Annons

Annons

Liam Payne pekas ut som homofob – läs hans svar på talElaka rykten menar att Liam Payne är homofob - men nu slår han tillbaka mot allt vad som har sagts om honom.

Under en One Direction-konsert helt nyligen antog Liam Payne att alla i arenan var heterosexuella genom att lägga en kort kommentar.

”Det här är min favoritlåt från det senaste albumet, och det handlar om att hitta kvinnan nummer ett i ditt liv, vilket förmodligen ingen av er kan relatera till, eftersom de flesta av er är tjejer. Förutom ett gäng killar här inne – ni vet vad jag pratar om”, sade han från scenen.

Annons

Hans kommentar möttes av massiv kritik på nätet, och många menar att Liam är homofob eftersom han inte tog hänsyn till att det med största sannolikhet satt homosexuella i publiken. Men nu svarar Liam öppet på kritiken på Twitter.

”Lol, jag tror vissa tar saker lite för bokstavligt talat, kommer inte säga något mer, ni förstår att det var menat generellt”, twittrade han. ”Jag är inte alls på humör att kallas homofob, det är en löjlig sak att säga och jag är inte här för att förolämpa folk”, fortsatte han.

Vad tycker du om hans kommentar?

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar