Annons

Annons

Liam avslöjar hur olycklig Zayn egentligen var i 1D!Aj... Det gör ont i hjärtat att få veta exakt hur olycklig Zayn var när han var en del av One Direction.

Under en intervju med BBC berättade One Direction-medlemmen Liam Payne att bandet aldrig var den rätta platsen för Zayn Malik. Hela citatet löd såhär (och vi varnar, det gör ont…).

– Det finns absolut kärlek där. Vi har för mycket historia ihop för att det inte ska finnas någon kärlek kvar mellan oss. Men om du inte älskar det du gör så kan du inte fortsätta att göra det för att du råkar vara känd eller så. Du måste göra det du vill göra. Uppenbarligen så vet de flesta nu att One Direction aldrig har gjort den typen av musik som Zayn ville göra, så han ville alltid lämna och växa sig större på egen hand, säger Liam.

Annons

Det här uttalandet krossade många Directioners runtom i världen, inklusive oss! Vi kan inte förstå att Zayn var olycklig under en sådan lång tid i 1D. Även om vi är glada för att han nu ska få göra den musik han vill solo, så svider det fortfarande.

Annons
Annons


AnnonsLaddar