Annons

Annons

Läs allt om Justin Bieber och Selena Gomez låt ”Strong”I helgen läckte Justin Bieber och Selena Gomez låt Strong ut på nätet. FRIDA har tagit reda på allt om samarbetet - som faktiskt inte är särskilt nytt.

Vi blev alla chockade när före detta paret Justin Bieber och Selena Gomez släppte låten Strong i helgen från ingenstans. Nu bekräftar källor att ex-paret hade planerat släppet, och att de har försökt hålla allt så hemligt som möjligt.

Annons

”Selena och Justin spelade inte in låten tillsammans. De var båda involverade i skapandet, men sjöng in sina delar separat”, förklarar en källa för Hollywood life.

Uppgiftslämnaren menar även att de, trots allt som har hänt genom åren, fortfarande står varandra nära.

Läs också: Selena avslöjar om hon och Justin någonsin kommer återförenas

”De är fortfarande väldigt tajta och Justin kände att det skulle vara utvecklande att jobba tillsammans framöver. Deras förflutna skulle kunna leda till fantastiska samarbeten i framtiden eftersom de vet hur den andra funkar”.

Samtidigt förklarar en annan insatt källa för Gossip cop att låten spelades in för flera år sedan som en rolig grej, och att det egentligen aldrig var meningen att den skulle släppas.

Läs mer:
>> Justin Bieber: ”Jag och Selena var sambos i hemlighet”
>> 17 gifs som får vem som helst att vilja dejta Justin Bieber
>> Justin Bieber talar ut om sitt krossade hjärta: ”Hon var min första kärlek!”

Foto: Instagram

Annons
Annons


AnnonsLaddar