Annons

Annons

Längden på din tumme avslöjar din personlighet

Längden på din tumme avslöjar din personlighet


Visste du att utseendet på dina tummar kan avslöja hur du är som person? Läs mer här för att ta reda på vad dina tummar säger om dig!

Det här är ingenting som är direkt vetenskapligt, men många hävdar att utseendet på tummarna kan avslöja en hel del om personligheten. Vad säger dina tummar om dig?

Om du har en tumme som liknar…

A – den andra halvan av tummen är längre än den första
Om din tumme ser ut såhär så är du en pålitlig människa. Du är observant och ser saker på ett mer objektivt sätt än andra. Du stressar inte utan tar den tid du behöver och tycker bäst om när saker går framåt i en lagom takt. Du kan även ha en chrush på någon, men du gör inget aktivt åt saken på ett tag. Du har inga problem med att tacka nej till saker och ting utan gör bara sånt som du själv vill.

Annons
Gilla FRIDA på Facebook

B – den första och andra halvan är lika långa
Du är mer pragmatisk och realistisk än vad många andra är. Du gillar att planera saker ordentligt och helst på ditt eget sätt, det håller dig nämligen lugn. Du är även en person som inte riktigt tycker om att dela med dig av dina innersta hemligheter till vem som helst, utan du håller det mycket hellre för dig själv. På grund av detta kan många uppfatta dig som gåtfull.

C – den första halvan av tummen är längre än den andra
Du lever verkligen livet! Du blir ofta kär och gillar när saker och ting är lite galet. Du gillar inte att sitta stilla och låta livet passera. Du faller hårt när du blir kär och du är en sån person som andra inte glömmer särskilt lätt.

Läs mer om kroppen:
13 saker du borde veta om spermier
16 fantastiska fakta om bröst (som du bara vill veta!)
Sex sanningar och myter om finnar

Källa

Annons
Annons


AnnonsLaddar