Annons

Annons

Kylie Jenner: ”Mobbning var en stor del av mitt liv”Med över 52 miljoner Instagram-följare, eget sminkmärke och ständigt aktuell som stilikon har Kylie Jenner livet som många drömmer om. Men så har det inte alltid varit, under skoltiden blev hon mobbad.

Paparazzi-fotograferna följer varje steg hon tar och hon skapar uppståndelse vart hon än visar sig. Anledningen? Kylie Jenner, 18 år, är en del av familjen Kardashian/Jenner, en av USA:s mest kända familjer som underhåller hela världen på bästa sändningstid med sin realityserie Keeping up with the Kardashians.

Annons

Hon syntes framför kameran redan som 10-åring och det påverkade utan tvekan hennes privatliv.
– När jag växte upp fick jag höra de mest hemska saker någon kunde säga om mig och mobbning var en så stor del av mitt liv, med hela världen som dömde mig, säger Kylie.

Kylie Jenner växte upp framför kamerorna tillsammans med sin kända familj. Här med storebror Rob Kardashian.

Kylie Jenner växte upp framför kamerorna tillsammans med sin kända familj. Här med storebror Rob Kardashian.

Blev inspirerad
I stället för att låta mobbarna vinna tittade hon på andra människor, som hade större problem.
– De inspirerade mig. Jag tänkte: ”Jag blir mobbad hela tiden men det är bara av haters och de här människorna kämpar med riktiga livsproblem.
Även om vi kan följa Kylie dagligen på Instagram och Snapchat menar hon att ingen egentligen vet vem hon är.
– Många människor tror att de vet allt om mig eftersom vi har en tv-serie men jag blir inte filmad hela tiden. Det som syns kanske är fem procent av min dag.

Rykten om skönhetsoperationer
Någonting som många har uppmärksammat är Kylies påstådda skönhetsoperationer.
– De tror att jag har fixat allt. Jag trodde att det skulle lugna sig när jag berättade att jag hade gjort mina läppar men människor tolkade det som att om jag har gjort mina läppar har jag säkert gjort allt annat också. Folk inser inte att jag precis fyllt 18 år så det finns inte en chans att min mamma skulle tillåta mig att operera näsan eller brösten.

Läs också:
Zayn Malik öppnar klädbutik (se alla plagg här!)
Kylie Jenner rasande – familjen Kardashian i stort triangeldrama
Se Gigi Hadids heta bild på halvnakna Zayn Malik

Källa: Wonderland Magazine
Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar