Annons

Annons

Konserterna som Justin Bieber kan tvingas ställa inTidigare i veckan berättade FRIDA att Justin Bieber kan komma att tvingas ställa in flera konserter under Purpose-turnén på grund av en rättegång.

I början av veckan blev det känt att en domare i USA tvingar Justin Bieber att närvara vid en rättegång mot en av hans livvakter. Livvakten ska för två år sedan ha låst in en paparazzi-fotograf, som försökt fotografera Bieber utanför en nattklubb, på en restaurang. Inne på restaurangen ska livvakten ha misshandlat fotografen rejält.

Annons

Läs mer: Justin Bieber tvingas ställa in flera konserter

Under två års tid har Justins rättsliga team lyckats skjuta på rättegången med ursäkten ”fullspäckat schema”. Nu har domaren dock tröttnat på att vänta och har beslutat att det här ska vara avklarat senast den 31 juli i år – mitt under Purpose-turnén!

Gilla FRIDA på Facebook

Läs mer: Så drabbas Sverige av Justin Biebers inställda konserter

Det här kan tvinga Justin till att behöva ställa in, alternativt boka om, flera konserter. De konserter som ligger i farozonen för att drabbas är de som sker i USA under juli månad:

– Miami
– Greensboro
– Baltimore
– Newark
– Hartford
– Buffalo
– Pittsburgh
– Atlantic City
– New York City

Vilka datum som rättegången kommer att pågå i juli är dock oklart, förhoppningsvis planeras den in mellan två konserter så att inga Beliebers behöver bli besvikna!

Vi är sjukt glada över att Justins Sverigebesök inte verkar drabbas. PJUH!

Läs mer om Justin Bieber:
Justin Bieber avslöjar sina tatueringars betydelse
13 stadier du gick igenom när du fick veta att Justin Bieber kommer till Sverige igen
14 saker du inte visste om Justin Bieber (som du vill veta!)

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar