Annons

Annons

Kliv åt sidan Gigi Hadid – nu tar kändissyskonen över rampljusetBakom varje framgångsrik kändis finns (nästan) alltid ett lika begåvat syskon. Här är stjärnornas systrar och bröder som är redo att kliva in i berömmelsen.

Anwar Hadid
(bror till Gigi och Bella Hadid)Gigi Bella Anwar Hadid
För två år sedan exploderade Gigi Hadids modellkarriär och strax därefter dök även lillasyster Bella upp på catwalken. Nu är det dags för den tredje och yngsta i syskonskaran att göra ett namn för sig. 16-åriga Anwar gjorde nyligen sitt första modejobb för Nylon magazine och kan vara vår nästa stjärna.

Annons

Frankie Grande
(bror till Ariana Grande)Ariana Frankie Grande
Finns det någon som inte känner till Frankie? Tror inte det! 33-åringen är inte bara bror till en av världens kändaste sångerskor utan även en tv-stjärna (han var med i den amerikanske versionen av Big brother), producent, teaterstjärna och sociala medier-profil. Han följer även allt hans syster gör så där Ariana är, där är Frankie!

Mali-Koa Hood
(syster till 5SOS-Calum Hood)Mali-Koa Hood
De musikaliska generna går verkligen i släkten då 5SOS-Calums syster Mali-Koa, 24 år, också har en fantastisk röst. Hon är en up and coming artist som medverkade i The Voice Australien år 2009. Hon är sångare, låtskrivare och en del av DJ-duon Double Trouble. Samtidigt driver hon en blogg och har en hel del andra projekt på gång.

OMG! Så får du kontakt med 5SOS på Twitter

Frankie Jonas
(bror till Nick, Joe och Kevin Jonas)Frankie Jonas
Minns ni Kevin, Nick och Joe Jonas lillebror Frankie? Ja, han är ju faktiskt 15 år nu(!) och hänger allt oftare med sina äldre bröder. Förutom inhopp i brödernas serier på Disney Channel har han även ägnat sig åt en del egna projekt, som röstskådespelare till bland annat Ponyo och Gutsy frog. Ge honom några år till så har Frankie snart nästlat sig in i branschen ytterligare.

Lottie Tomlinson
(syster till Louis Tomlinson)Louis Lottie Tomlinson
Med en början som assistent till One Directions hårstylist Lou Teasdale har 17-åriga Lottie numera blivit ett eget varumärke. Som make up-artist och hårstylist stylar hon inte bara sin brors band utan även kändisar som Selena Gomez och modeller inför plåtningar. Som grädden på moset har hon även börjat publicerat tutorials på YouTube.

Alex Wolff
(bror till Nat Wolff)Alex Nat Wolff
Tillsammans med sin bror Nat Wolff har 19-åriga Alex bandet The Naked brothers band. De är dessutom inte bara lika till utseendet utan delar även passionen för skådespeleri. Just nu är Alex aktuell i filmerna Mitt stora feta grekiska bröllop 2 och The Standoff som har premiär under 2016. Frågan är: Kommer han att ha överglänst brorsan när året är slut?

Läs också:
Zayn Maliks sjukt söta present till Gigi Hadid
Briana Jungwirths kusin avslöjar hur de träffade Louis Tomlinson
Gigi Hadids nya omslag får modevärlden att rasa

Foto: IBL

Annons
Annons


Annons
Laddar