Annons

Annons

Klädmärket visar hur en outfit ser ut på olika kroppar

Ett klädmärke visar upp en och samma outfit i olika storlekar.Om du shoppar kläder på nätet ser ofta modellerna precis likadana ut – vilket klädmärket Ekineyo vill råda bot på. På deras sajt får du se hur kläderna ser ut på olika tjejer i olika storlekar.

Om du är inne och kikar på olika webbshopar är det ofta en modell i en storlek som visar upp kläderna, vilket egentligen inte säger så mycket om hur plagget ser ut i andra storlekar.

Annons

Klädmärket Ekineyo Basics bestämde sig för att ändra på det och har därför anlitat fyra olika modeller i fyra olika storlekar för varje plagg – för att du ska få en mer verklighetstrogen bild av det.

På Ekineyos hemsida finns det rörliga bilder där du får se hur till exempel en klänning sitter i olika vinklar. Dessutom kan du fylla i dina egna mått för att få se plagget på en kropp som liknar din egen, hur bra?

Ekineyo Basics är inte bara uppmärksammade för sitt smarta drag att ha olika storlekar på hemsidan utan även för att de enbart använder sig av mörkhyade modeller, vilket – dessvärre – fortfarande är ganska originellt.

Heja!

Läs även:
Så stöttar Therese Lindgren Felicia Bergström i kampen mot viktmobbning
Kändistjejerna berättar: ”Så kom vi över våra kroppskomplex”
Ashley Benson om kroppsidealen: ”Får höra att jag är fet”

Foto: Ekineyo Basics

Annons
Annons


AnnonsLaddar