Annons

Annons

Kendall och Kylie Jenners mobilspel är här (äntligen!)Nu har äntligen Kendall och Kylie Jenner släppt det egna mobilspelet som vi alla har väntat på. FRIDA har givetvis testat, och vi lovar att det är beroendeframkallande!

Nu har Kendall och Kylie Jenners helt egna mobilspel Kendall and Kylie släppts, och vi på FRIDA har givetvis testat det! Vi har vetat i ungefär ett års tid att spelet eventuellt var på väg och vi är extremt glada över att Kendall och Kylie höll sitt löfte!

Annons

FRIDAs chefredaktör, Terese Allert, har verkligen fastnat för spelet som hon beskriver såhär:

– Jag älskar att Kendall och Kylie själva dyker upp i spelet, att du får gå på olika events, dejter och spela in vloggar. Du ska hela tiden försöka få fler följare på din Instagram, tjäna mer pengar i spelet och därmed kunna resa till olika platser runtom i världen. Du får pengar och poäng/K-gems (som det heter) genom att klara olika uppdrag som kan vara att anordna ett event, jobba på salongen eller gå på en dejt. För pengarna kan du sedan köpa nya kläder, bostäder och husdjur!

tereseSåhär ser Terese ut i spelet.

Du kämpar hela tiden för att komma till nästa nivå i spelet och när du gör det kan du resa till nya ställen. Terese är just nu på väg hem till Kylie i Calabasas på fest, exempelvis!

terese kendallTerese karaktär tillsammans med Kendall Jenner.

terese kylieTerese karaktär tillsammans med Kylie Jenner.

Visst ser det roligt ut?!

Läs mer om Kendall och Kylie:
Kendall Jenner: ”Jag är gravid!”
Bildspecial: Häng med hem till Kylie Jenner
Kylie Jenner rasande – familjen Kardashian i stort triangeldrama

Foto: Twitter

Annons
Annons


AnnonsLaddar