Annons

Annons

Kendall Jenner avslöjar vad hon ångrar allra mestModellen och realitystjärnan Kendall Jenner har ett liv många drömmer om - men det finns en sak hon ångrar.

Hon är bara 19 år gammal, men Kendall Jenner har redan gjort succé både som modell och som realitystjärna i familjens tv-serie Keeping up with the Kardashians. Men Kendall medger att hennes liv inte har varit en dans på rosor, och att det finns saker hon ångrar.

Annons

– Jag känner att jag växte upp för fort, för länge sedan. Jag har äldre syskon och har vuxit upp med dem omkring mig, så jag mognade snabbare. Jag såg mina systrar och föräldrar jobba hela tiden, så jag fostrades i princip till att bli en workaholic, säger hon till Wall street journal.

– Min syster Khloe har alltid sagt till mig och min syster Kylie att, ”Ni har hela livet på er att vara vuxna, men bara en begränsad tid att vara barn.”

Samtidigt säger Kendall att hon är tacksam över alla fördelar hon gynnats med i livet, och att hon ser fram emot att fortsätta sin spirande karriär.

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar