Annons

Annons

Här är alla kärleksfilmer du inte får missa under 2018

Här är alla kärleksfilmer du inte får missa under 2018


Älskar du romantiska filmer? Vi har listan på alla nya kärleksfilmer som släpps under 2018.

Forever my girl
Om du älskar Dear John och The Notebook så kommer här ännu en film baserad på en bok av Nicholas Sparks. Liam Page, som lämnat sin småstad för att nu vara en stor artist, återvänder hem efter åtta år. Då lämnade han även sin flickvän precis innan de skulle gifta sig. Nu har hon en dotter som är sju år gammal och som hon aldrig har berättat om. Vilken väg i livet kommer han välja den här gången?
Premiär: 19 januari. 


Annons

Every Day
En dag börjar Rhiannons pojkvän, Justin, bete sig annorlunda och de har den bästa dagen någonsin. Saken är däremot den att Justin inte var sig själv den dag. Det var nämligen en mystisk ande, som heter ”A” som tar sig an olika kroppar varje dag. Anden blir kär i Rhiannon och de påbörjar ett komplicerat förhållande.
Premiär: 23 februari

Midnight sun
Katie går på high school och har hela sitt liv levt inomhus då hon har en sällsynt sjukdom som gör att hon är dödligt allergisk mot solljus. När hon en kväll stöter på sin crush, som hon varit hemligt kär i under flera år, förändras allt för henne.
Premiär: 30 mars.

Love, Simon
17-åriga Simon Spier är gay, men ingen vet om det. Till skillnad från sina heterosexuella kompisar i skolan är det lite svårare då han måste ”komma ut” för att berätta vem han egentligen är. Han börjar chatta med en annan kille som också är gay, och går i hans skola, men han vet inte vem det är.
Biopremiär: 15 juni.

En stjärna föds
Musikalen från 1976 har blivit film! Den här gången har Bradley Cooper och Lady Gaga huvudrollerna. Den handlar om en rockstjärna som oväntat hittar en ny stjärna, och sitt livs kärlek, på en bar. Räkna med riktigt bra musiknummer!
Premiär: 5 oktober.

Läs mer!
10 kärleksfilmer du kan se på Netflix just nu
Quiz: Vilken filmkyss är från vilken film?
25 kärleksfilmer som är perfekta att se i helgen

Foto: Skärmdump Youtube

Annons
Annons


AnnonsLaddar