Annons

Annons

Kändisarnas största dejtingmissarKärlek är verkligen inte alltid lätt. Här är kändisarnas största dejtingmissar du kan lära dig ett och annat av!

Jason Derulo & Jordin Sparks

dejtingmissar
När Jason och Jordin gjorde slut blev alla väldigt chockade. De verkade så otroligt kära, och visade glatt upp sina känslor för varandra på röda mattan. Men efter deras uppbrott började Jason avslöja detaljer om deras förhållande, och dessutom dumpade han Jordin på telefon! Självklart ska du prata om allt med dina vänner, men lite för intima detaljer om er relation eller om ert uppbrott är faktiskt ingen bra idé att berätta för hela världen.

Annons

Ariana Grande & Jai Brooks

dejtingmissar
Källor som känner Ariana har avslöjat i media att Jai inte fanns där för henne när hennes morfar dog, vilket slet deras förhållande i stycken. Vilket Ariana-fan som helst vet hur nära hon stod sin morfar, och självklart var det en fruktansvärd period för henne. Flera av hennes vänner flög dit för att träffa henne – men inte Jai. Turligt nog har hon ju träffat en annan kille i dag, som stöttar henne.

Ansel Elgort & Violetta Komyshan

dejtingmissar
The fault in our stars-stjärnan Ansel Elgort och hans ex Violetta Komyshan gjorde slut på grund av sina stressiga jobbscheman. Ibland kommer din dröm, plugg eller karriär i vägen för er relation, men det behöver inte heller bli så. Jobba på ert förhållande och försök få tid tillsammans, istället för att gå skilda vägar direkt. Ibland går det, ibland går det tyvärr inte.

Lucy Hale & Chris Zylka

dejtingmissar
Chris var helt förkrossad när Lucy lämnade honom, och då började han berätta allt om deras förhållande på Twitter. Bland annat skrev han, ”Har ingen flickvän, hon bestämde att hon var för bra för mig.” Lucy tweetade dock aldrig tillbaka, vilket fick Chris att framstå som jätteomogen. Självklart ska du få ut dina tankar och känslor efter ett uppbrott, men på Twitter? Näe, det är inte så himla genomtänkt kanske.

Zac Efron & Michelle Rodriquez

Zac och Michelles kortlivade sommarfling rann ut i sanden, då det ryktas om att Zac ville mycket mer än Michelle, som bara ville ha en tillfällig relation. Om ni inte är på samma plan kan det sluta med att en av er blir sårad i slutändan. Prata om er relation – även om du är orolig för att hen inte har samma känslor för dig som du har för hen, så är det bättre att få veta det direkt. Verkligheten kanske svider, men det är bättre än att leva i en lögn.

Nina Dobrev & Ian Somerhalder

dejtingmissar
Stjärnorna Nina Dobrev och Ian Somerhalder från The vampire diaries gillar inte att prata om sina privatliv. I hela tre år dejtade de, men de nämnde knappt sin relation överhuvudtaget i media. Men, när det tog slut mellan dem tog Ian till Twitter och skrev en mening som avslöjade allt om uppbrottet. ”DAGENS TANKE: Folk förändras och glömmer bort att berätta det för varandra”, skrev han. Nina däremot fortsatte hålla en låg profil, vilket är smartast i slutändan.

Taylor Swift & Conor Kennedy


Taylor har gjort sig känd för att kunna bli dökär på ett ögonblick, och det är det inget fel med, men när hon dejtade Conor Kennedy gick hon lite för långt. Taylor gick och köpte ett hus mittemot Conors familjs hus på Rhode Island. Strax därefter tog det slut. Ibland kan det vara härligt att rusa fram i en relation, men att köpa ett hus i närheten av hens? Lite awkward… Låt det vara en fantasi istället!

Niall Horan & Demi Lovato


Att vara lite för otydlig när det kommer till känslor kan gå helt fel. Förra året berättade Niall för hur många som helst att han hade en crush på Demi – men aldrig för henne! Eftersom Niall var så diffus blev det aldrig någonting mellan dem, och vem vet? Kanske gick han miste om sitt livs kärlek. Om du gillar någon, ge personen flirtiga tecken så att hen förstår vad du vill – eller varför inte bara bjuda hen på en mysig biokväll?

Rita Ora & Rob Kardashian

dejtingmissar
När Rita och Rob var dejtade trodde Rob att de hade ett seriöst förhållande, men inte Rita! Rob fick veta att Rita dejtade andra vid sidan av honom, och han blev förkrossad. Hans sätt att hantera hjärtesorgen blev att skriva om allt på Twitter – och då kände Rita att hon var klar med Rob för alltid! Om du också är osäker på hen du dejtar, ta tillfället i akt och fråga om det ska vara ni eller inte. Annars riskerar du att bli sårad!

Demi Lovato & Joe Jonas

dejtingmissar
Det är aldrig kul när ett ex börjar dejta någon annan, men du måste ändå acceptera att hen kommer att gå vidare förr eller senare. Demi lärde sig det när hennes ex Joe Jonas började dejta Ashley Greene. Under Camp Rock 2 Tour tvingades Demi se Joe tillsammans med Ashley rakt framför näsan på henne, och istället för att spela cool fick Demi världens utbrott på Ashley. Håll inte på med din nya dejt framför ögonen på ditt ex, och om du är i andra sitsen – skippa dramat.

Avril Lavigne & Brody Jenner

dejtingmissar
Relationer kommer och går, men tatueringar stannar för alltid! Brody Jenner och Avril Lavigne lärde sig den läxan den hårda vägen genom att göra matchande tatueringar, varpå de sen gjorde slut några månader senare. Det är nog ganska svårt att försöka gå vidare från ditt ex när du alltid har en permanent påminnelse om ditt ex…

Foto: All Over Press
Av: Hedda Sievert

Annons
Annons


AnnonsLaddar