Annons

Annons

Kändisarna som blev tillsammans 2014Hook ups, break ups och make ups – här är de söta kändisparen som blev tillsammans under 2014.

1. Jake Roche & Jesy Nelson
När de gemensamma selfisarna dök upp på Instagram under hösten kunde fansen inte ha fel, Jake och Jesy var ett par och de bjuder på gulliga bilder nästan varje dag.
1411948693179_wps_114_24_Sep_2014_LONDON_UK_EXCBildkälla

Annons

2. Miley Cyrus & Patrick Schwarzenegger
Miley har varit singel sedan förlovningen med Liam Hemsworth bröts förra året. Men i höstas blev det offentligt att hon dejtade skådespelaren Patrick.
miley-cyrus-patrick-schwarzenegger-day-date-malibu3Bildkälla

3. Ian Somerhalder & Nikki Reed
I mitten av sommaren syntes duon gå på en marknad ihop och strax efter det har de inte synts till utan den andre vid sin sida. Två vampyrer, det kan inte bli bättre är såhär!
bec8aee0-1101-11e4-8e0c-ddfc3603b0ff_Nikki-Redd-Ian-SomerhalderBildkälla

4. Ariana Grande & Big Sean
När paret gick hand i hand backstage under MTV VMA tidigare i höstas var det klart, Ariana och Sean dejtar.
– Ja. Han är en av de mest underbara männen i världen, inkluderat min morfar och min bror. Han är en otrolig människa, säger Ariana till Telegraph magazine.
BigSeanArianaGrande-WangoTangoBildkälla

5. Zac Efron & Sami Miro
Strax efter Zacs sommarflirt med skådespelerskan Michelle Rodriguez träffade han modellen och stylisten Sami och sedan dess har de varit oskiljaktiga.
zac-efron-sami-miro-lgBildkälla

6. Robert Pattinson & Tahliah Barnett (FKA Twigs)
I höstas började Robert ses allt oftare i sällskap av FKA Twigs. Det verkar som att ex-kexet Kristen Stewart är ett minne blott.
128568, PREMIUM EXCLUSIVE: Robert Pattinson can't stop smiling on a date with his new girlfriend FKA Twigs, real name Tahliah Debrett Barnett. The couple shared some cookies after a romantic lunch at Luna restaurant in Toronto and held hands and looked very much in love as they enjoyed a autumnal stroll. The mustachioed 'Twilight' star is in Toronto getting ready to start production on Idol's Eye. Toronto, Canada - Sunday November 2, 2014. CANADA OUT Photograph: © O'Neill/Todd G, PacificCoastNews. Los Angeles Office: +1 310.822.0419 sales@pacificcoastnews.com FEE MUST BE AGREED PRIOR TO USAGEBildkälla

7. Ellie Goulding & Dougie Poynter
Det har ryktats att Ellie, som tidigare har kopplats ihop med Ed Sheeran och Niall Horan, har dejtat McFly-Dougie länge. Men det var i början av sommaren i år som de faktiskt gick ut offentligt med att de var ett par.
Dougie-Poynter-Ellie-GouldingBildkälla

8. Lea Michele & Matthew Paetz
Det var i april som det stora snackisen att Lea hade hittat kärleken i en manlig strippa blommade upp. Han var tidigare en manlig eskort och paret träffades på inspelningen av Leas musikvideo till On my way.
1414784596_lea-michele-matt-467Bildkälla

9. Chloë Grace Moretz & Brooklyn Beckham
I juni syntes Chloë och Brooklyn först ihop och romansryktena startade. De har efter det umgåtts och anlänt till en gala ihop, men de håller förhållandet hemligt. När Brooklyn däremot skaffade ett Twitter-konto i december var Chloë den första han följde.
chloe_brooklynbeckham2_650x488Bildkälla

Annons
Annons


AnnonsLaddar