Annons

Annons

Kändisarna: ”Det hade jag hade velat säga till mitt 15-åriga jag”Vad hade svenska bloggare, kändisar och youtubers velat säga till sitt 15-åriga jag? FRIDA har frågat.

I dag är de framgångsrika och har lämnat tonåren bakom sig, men även våra favoriter bland svenska kändisar har varit 15 år och lite vilse. FRIDA passade på att fråga kändisarna vad de hade velat säga till sina 15-åriga jag, om de hade kunnat.

Annons

Hanna Friberg, Hannalicious, 21
Bloggar på Hannalicious.se
hannalicious ålderHanna: ”Stressa inte upp dig så mycket över framtiden och dumpa killen som inte är värd dig och den gränslösa kärleken du ger honom. Allt löser sig och du kommer se till att du kommer dit du drömmer om. Så våga tro på dig själv, stå på dig mer och fortsätt jaga dina drömmar.”

Daniel Paris, 27
Bloggar på Danielparis.sedaniel paris ålderDaniel: ”Tänk inte för mycket på vad folk tycker och värdera inte andras åsikter över din egen. Det är bara du som ska leva ditt liv, så lev för dig själv och ingen annan.”

Sara Songbird, 22
Youtube: SaraSongbird3
sara songbirdSara: ”Du är fin precis som du är och den som säger något annat vet inte vad den pratar om!”

William Spetz, 20
Youtube: lillabloggen
William Spetz ålderWilliam: ”Du behöver inte vara rädd att ingen ska tycka om dig. De som tycker om dig kommer göra det i många år och dina kompisar kommer bli dina bästisar”.

Läs också:
Spara pengar till sommarlovet (Vi vet hur du lyckas!)
10 saker jag önskar att jag hade vetat när jag slutade nian
11 bevis på att din BFF är den enda som förstår dig på riktigt

Daff Kjellström, 26
Instagram: @bydaff
daff kjellstrom ålderDaff: ”Hur svårt det än kan vara, hur mycket skit man än får ta, så är det viktigaste i livet är att bara vara sig själv”

Johan Gunterberg, 27, och Christopher Martland, 26, från De vet du
Youtube: DeVetDuOfficial
de vet du ålderJohan och Christopher: ”Om vi fick chansen att prata med våra 15-åriga jag hade vi sagt att redan vid den åldern ska man våga göra det som är kul i livet. Vid 15 år tror man att alla vuxna har rätt. Det är viktigt att ta råd från vuxna men samtidigt är det viktigt att förstå att man själv är smart och FÅR veta vad man vill göra med livet redan då. Ingen annan ska bestämma över det man vill satsa på i livet. Sen är det viktigt att förstå att vid 15 gör det inte SÅ mycket om man begår misstag. Slappna av och tänk: vad gör det om 10 år? Slappna av och njut!”

Joel Chew, 21, sångare i Beside the Bridge
Instagram: @besidethebridge
joel chew beside the bridge ålderJoel: ”Bry dig inte om vad andra tycker och tänker, allt som räknas är att du själv gör sånt som känns rätt för dig. Lita på din magkänsla. Satsa 100% på din dröm. Strunta i allt annat.”

Andrea Hedenstedt, 20
Bloggar på Andreahedenstedt.se
andrea hedenstedt ålderAndrea: ”Dina vänner som säger taskiga saker till dig är inga fina vänner du ska lägga ner din tid och energi på.”

Hampus Hedström, 19
Youtube: Hampusthehedström
hampus hedstrom ålderHampus: ”Ta inte allt på SÅ stort allvar, det löser sig. Fokusera på det du älskar och brinner för! Skapa något du tror på och var inte dum i huvudet så löser sig resten!”

Läs mer:
Så skriver du ett CV och personligt brev
Bevisat: Tjejer bör sova längre än vad killar gör
7 tips: Så fixar du lättast ett sommarjobb

Foto: Privat/IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar