Zendayas nya frisyr får fansen att jubla

Hollywoodstjärnan Zendaya visar upp sin nya frisyr på sociala medier – och hyllas av fans runt om i hela världen. Spana in förändringen här!

Zendaya Coleman gör oss sällan besviken när det kommer till mode och skönhet, och hennes senaste look är inget undantag.

På Instagram och Twitter har Euphoria-stjärnan nämligen lagt upp en ny bild på sig själv i flätor – och fans runt om i världen jublar över hårförändringen. I skrivande stund har fotot gillats av mer än tio miljoner användare, och bland kommentarerna hyllas hon av tiotusentals.

Det här klär dig så bra”, skriver en på Instagram.

Älskar den här looken”, skriver en annan.

Så vacker i flätor”, skriver en tredje.

https://www.instagram.com/p/CE2s0w9Azux/

Slog igenom som barnskådis på Disney channel

Zendaya inledde sin karriär som barnskådis i serien Shake It Up på Disney channel. Därefter har hon synts i storfilmer som The Greatest Showman och Spider-Man: Far From Home. 2019 intog hon rollen som Rue Bennett i den hyllade HBO-serien Euphoria – och i samband med det kom hennes stora genombrott.

I dag är Zendaya en av Hollywoods hetaste skådisar, och förutom att agera framför kameran samarbetar hon med flera stora varumärken inom både mode och skönhet. Däribland Lancôme och Bulgari.

Foto: TT

LÄS MER:

Zendaya om ångesten: ”Ringer mamma mitt i natten”

10 gånger Zendaya Coleman rockade röda mattan

Gillar du Zendaya i Euphoria? Här är 3 andra serier med henne