Zendaya: "Så kommer du över ett heartbreak"

Zendaya: "Så kommer du över ett heartbreak"

De allra flesta av oss kommer få hjärtat krossat någon gång. Även Zendaya har varit med om det och delar med sig av sitt bästa knep för att komma över det.

Zendaya går alltid sin egen väg och inspirerar oss inte bara när det kommer till kläder och stil. Hon har även en hel del bra att säga om att komma över ett breakup. På sin app delar hon med sig av ett inspirerande meddelande till fansen:

– Ni vet alla att jag inte drar mig för att berätta om att jag gick igenom ett jobbigt uppbrott förra året. Jag är verkligen över det men tro mig, det var inte lätt.

Hon fortsätter:

– Här är hur jag kom över det: Jag började tvinga mig själv att ha mycket roligare. Jag försökte göra nya saker och gå ut och och göra mer saker. Ett sunt förhållande behöver inte betyda att du ska vara med den personen 24/7.

Någonting annat hon gjorde var även att radera gamla sms, bilder och slänga hans kläder som var kvar hos henne.

– Släng det i soporna! Du måste göra dig av med allt som associeras med personen. Det är bäst att radera deras nummer. Eller om du inte riktigt kan släppa taget, så kan du åtminstone ändra namnet på personen i din telefon.

Läs också:
Sju tecken på att du borde komma över din crush
Sex grymma flörttips för dig som är blyg
Sju smarta sätt att avslöja dina känslor för din crush

Foto: IBL