tom holland och zendaya - the lovebirds

Zendaya och Tom Holland avråddes att dejta – producentens varning

Trots att filmproducenten vädjade till de unga Spider-Man-skådespelarna att inte inleda en relation, står Tom Holland och Zendaya här och är mer kära än någonsin.

TV: Zendaya Coleman och Tom Hollands kärlekshistoria
0:60

Efter reklamen: TV: Zendaya Coleman och Tom Hollands kärlekshistoria

(0:60)

Slå på ljud

Filmproducenten bakom nya Spider-Man: No Way Home, Amy Pascal, förklarar nu att hon avrådde skådespelarna i filmen från att dejta varandra. Hon säger att hon förklarat för Tom Holland och Zendaya att det skulle vara en minst sagt dålig idé att inleda en relation.

– Jag tog Zendaya och Tom åt sidan, separat, i början när vi precis castat dom. Och då fick dom sig en liten lektion. Vi sa åt dom att inte hamna där, gör det bara inte. Försök att inte hamna där, säger Amy till The New York Times och menar att ”där” är i en kärleksrelation.

zendaya och tom spelar in en scen i spindelmannenfilmen från 2019

”Don´t go there, just don't”, vädjade producenten till de unga skådespelarna. Men till vilken nytta. Idag är Zendaya och Tom ett lyckligt kärlekspar.

Producenten: Relationer komplicerar saker

Enligt filmproducenten är mönstret från tidigare Spindelmannen-filmer tydligt, romantik uppstår. Tobey Maguire och Kirsten Dunst började dejta efter det att de porträtterat Spindelmannen och Mary Jane på vita duken. Och Amy Pascal fortsätter förklara i intervjun att hon sedan höll samma tal som till Zendaya och Tom till Andrew Garfield och Emma Stone som spelade i The Amazing Spider-Man.

– Jag gav exakt samma råd till Andrew och Emma, för sånt där bara komplicerar saker, you know. Men alla ignorerade mig, säger hon.

Den amerikanska företagsledaren och filmproducenten Amy Pascal avrådde paret från att dejta.

”Vi har ingen kontroll över vårt privatliv”

Efter år av tissel och tassel tog äntligen skådespelarna Zendaya Coleman, 25, och Tom Holland, 25, bladet från munnen och berättade att de är ett par bara härom månaden. Ända sedan Spider-Man: Homecoming kom ut 2017 har det ryktas om att Tom Holland och Zendaya, som spelar karaktärerna Peter Parker och MJ i filmen, haft en romantisk relation även vid sidan om den vita duken. Och nu visade det sig att så var fallet.

zendaya och tom på filmpremiär av nya spindelmannenfilmen 2021.

– En av nackdelarna med vårt kändisskap är att privatlivet inte längre än inom vår kontroll, och en stund som man tror bara är mellan två person som älskar varandra väldigt mycket blir plötsligt en stund som delas med hela världen, berättade Tom Holland i en intervju med GQ strax efter att en kyssbild börjat sprida sig i medierna.

Foto: TT/Instagram

Se också: Fem saker du kanske inte visste om Zendaya
0:50

Efter reklamen: Se också: Fem saker du kanske inte visste om Zendaya

(0:50)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Zendaya visar upp sin nya frisyr – längderna är ett minne blott
8 kändispar som blev tillsammans 2021
Kärleksparet Zendaya och Tom Hollands ord om längdskillnaden