Zendaya – och 7 andra kändisar som slog igenom som barn

Nyss var de små – nu är de stora. Här är barnstjärnorna som har växt upp framför våra ögon!
1:13

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:13)

Vi minns dem från serier som Stranger Things och Game Of Thrones, och filmer som Little Miss Sunshine och (500) Days Of Summer. Då blev de berömda barnstjärnor över en natt – men nu har de vuxit upp.

Här är åtta exempel på kändisar som spenderat mer eller mindre hela sitt liv i rampljuset!

Millie Bobby Brown

Mille Bobby Brown.

Känns det inte som att det var alldeles nyss vi fick se Eleven, det vill säga i Millie Bobby Brown, i rakat hår och gul tröja i Stranger Things? Just nu kan vi se henne i Enola Holmes på Netflix, och skådespelerskan har hunnit bli 17 år.

Sophie Turner

Sophie Turner.

Sophie Turner slog igenom som Sansa Stark i Game Of Thrones som 15-åring. Idag är hon 25 år och har gift sig och skaffat en dotter med Joe Jonas. Nyligen syntes hon i filmen X Men: Dark Phoenix.

Ariel Winter

Ariel Winter.

Ariel Winter gjorde succé i rollen som Alex Dunphy i Modern Family, en serie hon började medverka i redan som 11-åring. Numera jobbar hon en del som röstskådespelerska – bland annat har hon medverkat i Smurfs: The Lost Village och Little Audrey. Hon är 23 år.

Zendaya

Zendaya.

Zendaya har haft en lysande karriär ända sedan tonåren och slog igenom i Disney-serien Shake It Up. Hennes senaste roller har varit i serien Euphoria och i filmen Spider-Man: Far from Home.

Mackenzie Foy

Mackenzie Foy.

Mackenzie Foy känner du igen från filmer som Twilight: Breaking Dawn (där hon spelade Bella och Edwards dotter) och Interstellar. Senast såg vi henne i huvudrollen i Nötknäpparen och de fyra världarna, och i dag är hon 20 år gammal.

Abigail Breslin

Abigail Breslin.

Abigail Breslin charmade alla som Olive Hoover i Little Miss Sunshine och fick till och med en Oscarsnominering för sina prestationer i filmen - trots att hon bara var 10 år vid tillfället. I dag har hon hunnit bli 20 år och syntes senast i filmen Zombieland: Double Tap.

Chloë Grace Moretz

Chloe Grace Moretz.

Trots att Chloe Graze Moretz bara är 24 år har hon varit i filmbranschen länge. Som 12-åring medverkade hon i filmer som (500) Days Of Summer och The Eye, och senast kunde vi se henne i filmer som Greta och Suspiria.

Asa Butterfield

Asa Butterfield.

Även Asa Butterfields karriär startade tidigt och som 12-åring spelade han huvudrollen i filmen Hugo. I dag är han mest känd för sin roll som Otis Milburn i Netflix-serien Sex Education.

Hailee Steinfeld

Hailee Steinfeld.

Hailee Steinfeld fick minst sagt en lysande start på sin karriär när hon som 14-åring blev Oscarsnominerad för sin roll i filmen True Grit. Sedan dess har hon synts i filmer som Pitch Perfect och Spider Man: Into the Spider-Verse.

Foto: Rex

Relaterade artiklar
Sophie Turner visar upp tidigare okända bilder från bröllopet med Joe Jonas
Här är nya oväntade karaktärerna i Stranger things – Robert Englund gör debut