Zayn as Aladdin

Zayn och Zhavia Ward släpper cover på "En helt ny värld"

Stoppa pressarna! Disney-klassikern En helt ny värld har precis lyfts till en helt ny nivå. Zayns och Zhavias cover och musikvideo är verkligen magisk. Lyssna på den här!

Om två veckor har den nya otecknade Aladdin-filmen biopremiär! Men redan idag har den tidigare One Direction-medlemmen, Zayn, och artisten, Zhavia Ward, släppt deras cover och musikvideo A Whole New World (En helt ny värld). Och ja, både låten och musikvideon är som en resa på en flygande matta.

Deras version är något modernare med ett exotiskt klang i introt och i slutet. Även om musikvideon skiljer sig åt från originalscenen i Disney-filmen så finns det en del likheter.

Till exempel, både Zayn och Aladdin har samma hopplöst kärleksfulla blick. Eller hur?

Aladdin och Zayn

Dessutom finns balkongscenen med i Zayns och Zhavias musikvideon. Här ser vi Zhavia luta sig över balkongräcket på exakt samma sätt som Jasmin gjorde i filmen.

Aladdin

Se A Whole New World här!

Premiär 24 maj

Aladdin har biopremiär den 24 maj 2019, men den första versionen har faktiskt ett par tusen år på nacken. Berättelsen om Aladdin kommer nämligen från boken Tusen och en natt som har daterats till 800-talet e. kr.

Den tecknade versionen av Aladdin hade premiär 1992, och då var det Robin Williams som spelade Anden i den engelskspråkiga versionen. Dan Ekborg spelade Anden i den svenska översättningen, och Peter Jöback gjorde Aladdins röst.

Källa: BuzzFeed

Läs mer:

Äntligen! Här är trailern till otecknade Aladdin med Will Smith

Test: Välj en baloutfit och få reda på vilken Disney-prinsessa du är

Här är Zayn och Gigi Hadids första ord efter uppbrottet