Zayn Malik om One Direction: "Jag hade inte gjort om det i dag"

Zayn Malik om One Direction: "Jag hade inte gjort om det i dag"

Zayn Malik hade inte gått med i One Direction om han kunde gå tillbaka i tiden. I en intervju delar Zayn med sig av rådet han skulle gett sitt 17-åriga jag: "gör det inte".

One Direction har gjort Zayn Malik superkänd och framgångsrik. Men hans råd till sitt 17-åriga jag om One Direction är: ”gör det inte”. I en intervju med Evening Standard säger Zayn att om han kunde gå tillbaka i tiden så hade han inte gått med i One Direction.

Läs mer: Zayn Malik hade en ätstörning när han var med i One Direction

– Jag var väldigt okunnig när jag var 17. Jag trodde att X Factor betydde att man vann en miljon pund och fick ett kontrakt på slutet, säger Zayn till Evening Standard.

Zayn beskriver hur han trodde att alla hans problem skulle lösa sig när han vann pengarna, men att han inte tänkte på allt annat som hör till kändisskapet.

– Jag var bara 17 år, mina drömmar var naiva, säger han.

Rådet Zayn skulle ge till sitt 17-åriga jag är att göra mer research och vara förberedd innan han tar några beslut. På frågan om han hade skrivit på kontraktet med den kunskap och erfarenhet han har idag svarar Zayn att han är tacksam för allt han fått som ett resultat av kändisskapet, men att han trots allt hade dissat One Direction.

– Jag hade nog inte skrivit på. Jag hade väntat några år till så jag fick tid att förstå vad det inenbär att vara känd. Om jag kunde gå tillbaka i tiden skulle jag vilja ha några år till av anonymitet, säger Zayn.

Läs även:
Zayn Malik om One Direction: ”Jag är stolt”
Little Mix hämnd på Zayn Malik i nya singeln ”Shout out to my ex”
Zayn Malik skapar tv-serie – baserad på One Direction

Foto: IBL

Av: Elsa Sjögren