Zayn-Malik-Atstorning

Zayn Malik hade en ätstörning när han var med i One Direction

I dag släpptes Zayn Maliks självbiografi. I en del av boken berättar han om att han knappt åt vilket gjorde att han fick en ätstörning.

Zayn Maliks bok Zayn har verkligen skapat rubriker på sistone. I boken avslöjar han flera saker om när han var med i One Direction. Han berättar bland annat att han aldrig fick sjunga om sex, men också att han är stolt över sin tid i One Direction även om det inte alltid verkat så.

Läs mer: Zayn Malik om One Direction: ”Jag är stolt”

En av de sakerna som kommit fram från Zayns bok är att han under sin tid i One Direction åt så pass dåligt att han fick en ätstörning, skriver tidningen The Sun. I boken skriver Zayn:

”Något jag aldrig pratat om offentligt förut, men som jag har kommit till rätta med sen jag lämnade bandet, är att jag hade en ätstörning.”

Anledningen till att han fick en ätstörning hade ingenting att göra med hans vikt eller något sådant. Utan han skriver att han kunde gå dagar, utan att äta något.

”Jag tror det handlade om kontroll. Jag kände inte att jag hade kontroll över något annat i mitt liv, men mat var något jag kunde kontrollera, så jag gjorde det.”

Läs mer:
Zayn Malik släpper klädkollektion – med känt modemärke
Zayn Malik skapar tv-serie – baserad på One Direction
Gigi Hadid och Zayn Malik flyttar ihop (SÅ gulligt!)

Foto: IBL