Zara Larsson delar med sig av privata kärleksbilder.

Zara Larssons privata kärleksbild på pojkvännen Lamin

I början av året bekräftade Zara Larsson romansryktet med sin nya loverboy Lamin Holmén. Och nu strax efter Alla hjärtans dag visar hon upp en privat kärleksbild på pojkvännen!
Hör Zara Larsson om Lamin Holmén: "Jag älskar honom"
Slå på ljud

Efter månader av tystnad avslöjade superartisten Zara Larsson äntligen vem som är hennes nya kille nu i januari. Detta i samband med att hon släppte sin musikvideo till låten Talk about love. Och ja, killen som hon dansar ihop med i nya musikvideon är Lamin Holmén, Zara Larssons pojkvän!

Zara Larsson håller helst sina relationer privata

Ryktena om att Zara Larsson träffat en ny florerade i månader innan hon bekräftade att kärleken drabbat henne igen, efter relationen med ex-killen tillika modellen Brian Whittaker. Eftersom Zara Larsson mer eller mindre växt upp i rampljuset, när hon i TV4:s Talang gjorde succé redan som tioåring, och strax där efter blev en världsstjärna, väljer hon att värna om sina relationer. Något som gjort att hon i dag valt att hålla sina relationer en bit utanför rampljuset.

I en tidigare intervju med Daily Mail har Zara Larsson förklarat att hon och Lamin Holmén känt varandra i ett par år, och att deras relation är väldigt avslappnad.

– Vår relation är jättechill och privat, vilket är skönt för min förra relation var väldigt offentlig. Ju äldre jag blivit har jag insett att mitt liv inte behöver vara spännande för andra människor.

Visar upp Lamin Holmén på Instagram

Därför hör det lite till ovanligheterna att Zara Larsson öppet delar med sig av en bild på sina nära och kära! Ett par dagar efter Alla hjärtans dag så visade Zara Larsson upp lite privata bilder från en mysig sammankomst med sina vänner på sociala medier. Och vem är med på en av bilderna om inte Lamin Holmén. Pojkvännen håller i en tallrik och petar i sig vad som till synes verkar vara en smaskig pasta med pesto, och hans hårfäste pryds av små söta blommor.

Zara Larssons trevliga kväll med vännerna

Om man kollar på alla bilder ser det ut som att Zara Larsson, Lamin Holmén och alla vänner haft en magiskt afton. Och Zara Larsson som är iklädd ett rosa velour-set från Juicy Couture (heja nollnoll-talet, välkommen tillbaka!) är noga med att påpeka att hennes höftpartier ser nice ut!

”Det är så frustrerande att jag inte kan bita i mitt eget lår, för det vill jag verkligen”, skriver hon intill bilderna på Instagram och refererar till sina överben.

Spana in Zaras privata kärleksbild i albumet nedan!

Foto: TT/Instagram

Relaterade artiklar