Zara Larsson om första mötet med pojkvännen: "Jag gillade honom inte alls"

Zara Larsson om första mötet med pojkvännen: "Jag gillade honom inte alls"

Zara Larsson och pojkvännen Brian Whittaker träffades via Twitter. Nu berättar hon hur det var när de sågs IRL första gången.

Om du missat storyn om hur Zara Larsson fick kontakt med sin pojkvän Brian Whittaker kommer här en snabb recap: Hon såg honom i sitt Twitter-flöde, tweetade en bild på honom och frågade vem han var och hur han ville ha sina ägg på morgonen.

Brian Whittaker såg tweeten – och svarade.

– Då trodde jag att han var äldre än vad han var, han var 15, en liten, liten kille. Men han var fortfarande väldigt söt. Det var två och ett halvt år sen och jag tänkte ”Well, vi kan ses när jag kommer till London”. Så jag var där och han tog tåget in till stan och vi sågs och jag gillade honom inte alls. Vi klickade bara inte. Jag bryr mig inte om hur söt han är, om vi inte klickar så klickar vi inte, säger Zara Larsson i en intervju med Papermag.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Men Brian fick en andra chans, ett tag senare.

– Av en slump så var vi i Paris samtidigt för Paris fashion week i april förra året. Han gick några visningar och jag var där och gjorde intervjuer. Jag var så ensam en kväll och killen jag ville träffa svarade inte. Jag tänkte att mitt smink var fixat, mitt hår var fint och jag gillar min outfit, så jag tänkte inte stanna inne. Jag såg att Brian var där och skrev ”Hej, vill du gå ut med mig?”.

Hon fortsätter:

– Då var det så annorlunda. Jag tänkte att wow, han är en man nu. Två år för en tonårskille – mycket händer. Det var bara annorlunda. Jag kände ”Åh, han är rolig, wow, jag gillar verkligen honom”.

Läs mer!
Här tokhyllar Little Mix-stjärnan Zara Larsson
Zara Larsson ber om ursäkt till Fiona efter Ludwig-dramat
Zara Larsson: ”Jag är förälskad”

Foto: Instagram