Zara-Larsson-ber-om-ursakt

Zara Larsson ber om ursäkt till Fiona efter Ludwig-dramat

Efter att det förra veckan kom fram varför Zara Larsson och Ludwig Kronstrand gjorde slut så ber nu Zara om ursäkt till Fiona för att ha dragit in henne.

Förra veckans drama mellan Zara Larsson och Ludwig Kronstrand började med att Ludwig i podden Noel och Ludwig berättade att Zara ville ha ett öppet förhållande och att han då fått känslor för en annan vilket ledde att de gjorde slut.

Zara reagerade på podden och på Snapchat la hon ut sin version om varför de gjorde slut. Hon berättade då att Ludwig varit otrogen med Fiona från duon Rebecca & Fiona.

I det senaste avsnittet av Zaras podd Sanningens mammor så ber Zara nu om ursäkt till Fiona. I podden säger hon att hon blev ledsen över att höra Ludwig och Noel prata om det utan att ha pratat med henne innan.

Hon säger därefter att hon först och främst vill be om ursäkt till Fiona då hon tycker att hon egentligen inte har något med det att göra.

– Trots att jag är feminist och att jag verkligen backar tjejer så skyller man ju oftast på tjejen eller man riktar sin ilska mot den personen som kanske inte alls hade något med det att göra från första början, säger Zara i podden.

Hon säger vidare att hon mår dåligt över det hatet som Fiona har fått och att det inte alls var nödvändigt av henne att dra in henne. Hon ber också alla som kommenterat något elakt att skriva förlåt till Fiona.

Zara avslutar också med att säga att det idag är lugnt mellan henne och Ludwig.

På Instagram har nu Fiona också kommenterat det som hänt där hon skriver ”Jag smsade personen som blev sårad, i hopp om att få le tillsammans med henne igen. Kärlek – och män – är svårt, komplicerade saker, men de svåra sakerna kommer aldrig att vinna över systerskapet, har jag rätt? //F”.

Läs mer:
Här är första bilden på Zara Larsson och hennes nya kille
Nu berättar Zara Larsson varför förhållandet med Ludwig Kronstrand tog slut
Sno stilen av Zara Larsson — här hittar du kläderna

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL