Zara Larsson avslöjar detaljer om nya kärleksrelationen

Zara Larsson avslöjar detaljer om nya kärleksrelationen

Nyfikenheten kring Zara Larsson är stor, inte minst efter att hon valt att hålla sin nya kärleksrelation undan offentligheten. Men i en intervju med Daily Mail berättar hon nu nya detaljer om relationen.
”Vi har känt varandra i många år”, säger artisten.
8 power-kvinnor du inte får missa på Instagram
Slå på ljud

Zara Larsson har mer eller mindre vuxit upp i rampljuset. Hon slog igenom redan som 10-åring när hon vann Talang, och när hon var 15 släppte hon sin första låt – som blev en hit. Ja, kort där efter blev hon Zara Larsson med hela världen, behöver vi säga mer?

I en ny intervju med Daily Mail berättar hon om hur det var att slå igenom som ung.

– Jag känner inte att jag missade något efter att jag var med i programmet, jag skulle säga att jag hade en väldigt normal barndom och levde ett väldigt normalt liv under tonåren, precis som mina vänner, säger Zara Larsson. Hon fortsätter:

– Men utöver det så fick jag uppleva riktigt roliga saker med musiken, så jag är väldigt tacksam. Jag lever fortfarande ett supernormalt liv.

Zara Larsson om nya kärleksrelationen

Zara Larsson tycker det är viktigt att värna om sina relationer med så väl vänner som familj, något som gjort att hon i dag valt att hålla sin nya kärleksrelation utanför rampljuset.

– Jag träffar någon, vi är väldigt lyckliga. Vi har känt varandra i många år, säger hon och fortsätter:

– Vår relation är jättechill och privat, vilket är skönt för min förra relation var väldigt offentlig. Ju äldre jag blivit har jag insett att mitt liv inte behöver vara spännande för andra människor.

Zara har tidigare varit tillsammans med Hov1-medlemmen Ludwig Kronstrand och modellen Brian Whittaker, båda relationerna blev mycket omskrivna i media.

Hyllningen till systern Hanna Larsson

Under pandemin har hon tillbringat tid med sina nära och kära, och även med sin nya kärlek. Men det är inte bara Netflix och chill som står på dagordningen, Zara Larsson har också jobbat på ny musik. Ett nytt album är på gång. På tal om familj och relationer så passar Zara Larsson i samma intervju på att hylla sin syster Hanna Larsson, som är en del av duon Lennixx.

– Hon är så cool. Så musikalisk och självständig och vet precis vad hon vill, säger Zara och berättar att hon och Hanna pratat om att göra ett samarbete i framtiden.

– Jag är lite avundsjuk på henne och jag tror att hon är lite avundsjuk på mig, säger hon vidare.

Foto: TT

LÄS MER:

Billie Eilish markering efter nya kroppskritiken – stöttas av fansen

Zara Larsson efter veckorna i karantän: ”Jag är förbannad”

Zara Larssons stilresa genom åren – kläder, hår och smink