Zac Efron ryktas dejta Baywatch-kollegan Alexandra Daddario

Zac Efron ryktas dejta Baywatch-kollegan Alexandra Daddario

Det går flera kärleksrykten i Hollywood, men just nu handlar det om Zac Efron. Det ryktas nämligen att han dejtar Alexandra Daddario som han spelade mot i filmen Baywatch.

Det har spekulerats massor om Zac Efron och Alexandra Daddario dejtar, men ingenting har blivit bekräftat än. Däremot har de setts umgås väldigt mycket under den senaste tiden.

Alexandra Daddario har sedan tidigare spelat Annabeth Chase i Percy Jackson-filmerna, men är nu aktuell med filmen Baywatch där hon spelar Zac Efrons kärleksintresse. Under en intervju i samband med Baywatch-premiären svarade hon på ryktet om hon och Zac dejtar i verkligheten också.

– Vi jobbar väldigt nära varandra eftersom att vi spelar kära och jag förstår att folk tror att vi dejtar, men vi är bara väldigt bra vänner, säger Alexandra Daddario i en intervju med E!.

Däremot verkar Alexandra och Zac vara väldigt nära varandra – oavsett om det bara är vänskapligt eller inte. Zac var nämligen med och firade Alexandras födelsedag och tog tillfället i akt att skriva en gullig hyllning till henne på Instagram.

Se Instagram-inläggen nedan!

Zac Efron har tidigare dejtat modellen Sami Miro, men paret gjorde slut 2016 efter nästan två år tillsammans. Sedan dess har han slutat leta efter kärleken på Tinder och i stället satsat på sin skådespelarkarriär.

Läs mer!
Vanessa Hudgens: ”Därför gjorde jag slut med Zac Efron”
Kändisarnas pinsammaste ögonblick
Så ser High school musical-stjärnorna ut idag

Av: Mina Gilbertsson

Foto: IBL