Zac Efron

Zac Efron nära döden under filminspelning i djungeln

Stjärnan blev svårt sjuk i livshotande infektion under inspelningarna av ett äventyrsprogram i djungeln i Papua Nya Guinea.

Efter framgångarna med High School Musical blev Zac Efron under några år namnet på allas läppar, och han spåddes en lysande framtid. Men dessvärre har stjärnan sedan dess haft det tufft privat. Han har haft återkommande problem med droger och har vid flera tillfällen varit incheckad på rehab. Trots det har han regelbundet presterat i flera stora filmer, nu senast exempelvis i Netflix-succén om seriemördaren Ted Bundy.

Zac Efron akut sjuk på inspelning

Strax innan jul drabbades han dock av ett bakslag av en annan karaktär. Under inspelningarna av äventyrsprogrammet Killing Zac Efron var det oroväckande nära att titeln blev sann. I programmet skulle stjärnan testa sina överlevnadskunskaper i djungeln i hela tre veckor, men dramat tog en oväntad vändning då Zac Efron drabbades av en tyfoidliknande infektion – så pass allvarlig att han fick flygas till sjukhus i Brisbane, Australien.

Under några dagar var hans tillstånd så illa att man fruktade för hans liv. Efter ett antal dagars intensivvård blev han dock bättre och kunde skrivas ut för att åka hem till familjen precis i tid för att hinna fira jul.

Snacka om att verkligen testa överlevnadskunskaperna! Trots tillbudet verkar man ändå ha lyckats spela in tillräckligt av programmet för att färdigställa produktionen, som beräknas ha premiär i april 2020.

Nyligen postade Zac Efron ett tackinlägg på Instagram till alla som stöttat honom: ”Väldigt tacksam för alla som hört av sig. Jag blev sjuk i Papua Nya Guinea, men tillfrisknade snabbt och efter tre fantastiska veckor i P.N.G är jag hemma igen för att fira jul med familj och vänner. Tack för all kärlek och omtanke, vi ses 2020!”

https://www.instagram.com/p/B6rOIUUF36r/

 

Källa: People

Bildkälla: TT

Läs mer:

Zac Efron spelar seriemördaren Ted Bundy i ny Netflix-film

Bildspecial: Zac Efrons förvandling från 2006 till 2018

Zac Efron ryktas dejta Baywatch-kollegan Alexandra Daddario